BELEDİYEMİZDEN ÇÖZÜM BEKLİYORUZ

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2019 - 12:27, Güncelleme: 01.10.2019 - 12:27
 

BELEDİYEMİZDEN ÇÖZÜM BEKLİYORUZ

ŞEHZADELER
“Sabah 06:30’da 15 Temmuz Meydanı’nın yanında yer alan çöp kutusu bu durumdaydı.  Manisamızın tam merkezi oluyor burası. Bu görüntünün sebebi ise çöp kutusunun etrafındaki lokanta ve kafeteryaların atıkları. Belediyemizden bu konuyla ilgili çözüm bekliyoruz.” Manisa’da Denge Araştırması Şehzadeler Belediyesi’nin konuyla ilgili vatandaşa cevabı; “Oradaki esnaf yoğunluğu nedeniyle çöp kutusundaki çöpler günde 6-7 defa alınıyor. Orası ekipler tarafından gece kontrol ediliyor genelde ama muhtemelen çöpler 11’den sonra atılmış. O saatte de çalışan kimse olmadığından sabaha kalmıştır. Fotoğraf çekildikten bir saat sonra çöpler ekiplerimizce kaldırılmıştır.”  
ŞEHZADELER

“Sabah 06:30’da 15 Temmuz Meydanı’nın yanında yer alan çöp kutusu bu durumdaydı.  Manisamızın tam merkezi oluyor burası. Bu görüntünün sebebi ise çöp kutusunun etrafındaki lokanta ve kafeteryaların atıkları. Belediyemizden bu konuyla ilgili çözüm bekliyoruz.”

Manisa’da Denge Araştırması
Şehzadeler Belediyesi’nin konuyla ilgili vatandaşa cevabı; “Oradaki esnaf yoğunluğu nedeniyle çöp kutusundaki çöpler günde 6-7 defa alınıyor. Orası ekipler tarafından gece kontrol ediliyor genelde ama muhtemelen çöpler 11’den sonra atılmış. O saatte de çalışan kimse olmadığından sabaha kalmıştır. Fotoğraf çekildikten bir saat sonra çöpler ekiplerimizce kaldırılmıştır.”
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.