ELEKTRİK KESİNTİSİ MAHALLELİYİ ÇİLEDEN ÇIKARDI

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.06.2019 - 15:49, Güncelleme: 16.06.2019 - 15:49
 

ELEKTRİK KESİNTİSİ MAHALLELİYİ ÇİLEDEN ÇIKARDI

Manisa’nın 75.Yıl Mahallesi’nde yaşanan sürekli elektrik kesintileri esnaf ve vatandaşı çileden çıkardı.
Yunusemre Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşanan sürekli elektrik kesintileri esnafları ve vatandaşı çileden çıkardı.  Yaklaşık 6 saat kadar süren elektrik kesintisi aşırı sıcaklarda hayatı durma noktasına getirdi. Elektrik kesintisi olacağına dair uyarılmadıklarını ifade eden 75.Yıl Mahalle sakinleri, bu yüzden büyük sıkıntı yaşadıklarını belirtti. Vatandaş, yaz sıcağında buzdolabı ve klima açamadığı için mağdur olurken esnaf ise işlerini yapamadığı ve maddi kayıp yaşadığı için  mağdur oldu. Cihazlarının da kesintilerden olumsuz etkilendiğini belirten mahalleli yetkililere seslendi. BİZİ MAĞDUR ETMEYE HİÇ KİMSENİN HAKKI YOK! Kesintilerden dolayı mağdur olduğunu belirten bir esnaf “Gün içinde sürekli olarak elektrik kesintisiyle uğraşırken, geçtiğimiz Perşembe gecesi de yaklaşık 6 saat boyunca elektrik kesikti. Yetkililer tedbir almamız için bizi bilgilendirmesi gerekirken aniden elektriğimizi kesti. Elektrik olmadığı için iş yerimizde maddi zarara uğradık. Zaten ekonomik bir buhranın içindeyiz bu kesinti de üstüne tuz biber oldu. Herkesin jeneratör alması mı lazım? Buradan yetkililere sesleniyorum. Bundan sonra böyle bir olayla bizi ekmek paramızdan etmeyin. Bizi mağdur etmeye hiç kimsenin hakkı yok” dedi. VATANDAŞI BOŞVERMİŞLİK NİYE? Bir vatandaş ise evde yatalak annesinin olduğunu belirterek, “Benim annem yaşlı ve hasta. Sıcaklarda asla duramaz. Bu yaz sıcağında klimamızı çalıştıramadık. Bizi mağdur ettiler. Bu nasıl iştir anlamadık. Hiç haber verilmeden bu kadar uzun süreli elektrik kesintisi olabilir mi? Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz biz. Bu vatandaşı boş vermişlik niye?“ şeklinde konuştu.  
Manisa’nın 75.Yıl Mahallesi’nde yaşanan sürekli elektrik kesintileri esnaf ve vatandaşı çileden çıkardı.
Yunusemre

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşanan sürekli elektrik kesintileri esnafları ve vatandaşı çileden çıkardı.  Yaklaşık 6 saat kadar süren elektrik kesintisi aşırı sıcaklarda hayatı durma noktasına getirdi. Elektrik kesintisi olacağına dair uyarılmadıklarını ifade eden 75.Yıl Mahalle sakinleri, bu yüzden büyük sıkıntı yaşadıklarını belirtti. Vatandaş, yaz sıcağında buzdolabı ve klima açamadığı için mağdur olurken esnaf ise işlerini yapamadığı ve maddi kayıp yaşadığı için  mağdur oldu. Cihazlarının da kesintilerden olumsuz etkilendiğini belirten mahalleli yetkililere seslendi.
BİZİ MAĞDUR ETMEYE HİÇ KİMSENİN HAKKI YOK!
Kesintilerden dolayı mağdur olduğunu belirten bir esnaf “Gün içinde sürekli olarak elektrik kesintisiyle uğraşırken, geçtiğimiz Perşembe gecesi de yaklaşık 6 saat boyunca elektrik kesikti. Yetkililer tedbir almamız için bizi bilgilendirmesi gerekirken aniden elektriğimizi kesti. Elektrik olmadığı için iş yerimizde maddi zarara uğradık. Zaten ekonomik bir buhranın içindeyiz bu kesinti de üstüne tuz biber oldu. Herkesin jeneratör alması mı lazım? Buradan yetkililere sesleniyorum. Bundan sonra böyle bir olayla bizi ekmek paramızdan etmeyin. Bizi mağdur etmeye hiç kimsenin hakkı yok” dedi.
VATANDAŞI BOŞVERMİŞLİK NİYE?
Bir vatandaş ise evde yatalak annesinin olduğunu belirterek, “Benim annem yaşlı ve hasta. Sıcaklarda asla duramaz. Bu yaz sıcağında klimamızı çalıştıramadık. Bizi mağdur ettiler. Bu nasıl iştir anlamadık. Hiç haber verilmeden bu kadar uzun süreli elektrik kesintisi olabilir mi? Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz biz. Bu vatandaşı boş vermişlik niye?“ şeklinde konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.