Elif'in tuttuğu el olmaya var mısınız?

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2020 - 12:07, Güncelleme: 04.11.2020 - 12:07
 

Elif'in tuttuğu el olmaya var mısınız?

“Çocuklarımız depremden çok etkilendiler, çok yaralandılar ve bu yaraları sararken bizlere ihtiyaçları var. Onların yüzündeki bir gülüşün sebebi olabilmek için oyuncak, kırtasiye malzemesi, bebek bezi ve mama yardımı yapacağız. Siz de destek olmak isterseniz 0553 497 70 56’dan bizimle iletişime geçebilirsiniz.”

Çocuklarımız depremden çok etkilendiler, çok yaralandılar ve bu yaraları sararken bizlere ihtiyaçları var. Onların yüzündeki bir gülüşün sebebi olabilmek için oyuncak, kırtasiye malzemesi, bebek bezi ve mama yardımı yapacağız. Siz de destek olmak isterseniz 0553 497 70 56’dan bizimle iletişime geçebilirsiniz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.