GECESİ KARANLIK GÜNDÜZÜ AYDINLIK SOKAK!

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2017 - 06:58, Güncelleme: 29.11.2017 - 06:58
 

GECESİ KARANLIK GÜNDÜZÜ AYDINLIK SOKAK!

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi Varlık Sokak’tan bir okuyucu Manisa Denge Gazetesi whatsapp ihbar hattına ulaştı.
Yaklaşık 1 haftadır sokaklarında süre gelen soruna çözüm bulamadıklarını belirtti ve ekledi; “ Defalarca yetkililere ulaştık, sorunu gelip çözeceklerini belirttiler ama maalesef 1 haftadır aynı durum devam ediyor. Geceleri sokak lambalarımız kapkaranlık ama gündüzleri günün ağarması ile birlikte ışıklar yanıyor. Bir arıza var belli ki, bizde duyarlı mahalle sakinleri olarak hizmet edenlere yardımcı olup sıkıntıyı dile getiriyoruz ama çözüm halen daha gerçekleşmedi. Bir an önce yetkililerin bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz, hem maddi zarar veriyor hem de o karanlıkta birine bir şey olursa herkes çok üzülür. Lütfen sesimizi duyun.” ​
Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi Varlık Sokak’tan bir okuyucu Manisa Denge Gazetesi whatsapp ihbar hattına ulaştı.
Yaklaşık 1 haftadır sokaklarında süre gelen soruna çözüm bulamadıklarını belirtti ve ekledi; “ Defalarca yetkililere ulaştık, sorunu gelip çözeceklerini belirttiler ama maalesef 1 haftadır aynı durum devam ediyor. Geceleri sokak lambalarımız kapkaranlık ama gündüzleri günün ağarması ile birlikte ışıklar yanıyor. Bir arıza var belli ki, bizde duyarlı mahalle sakinleri olarak hizmet edenlere yardımcı olup sıkıntıyı dile getiriyoruz ama çözüm halen daha gerçekleşmedi. Bir an önce yetkililerin bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz, hem maddi zarar veriyor hem de o karanlıkta birine bir şey olursa herkes çok üzülür. Lütfen sesimizi duyun.”


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.