İzmaritleri yerlere atmaktan çekinmiyorlar

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2020 - 10:18, Güncelleme: 03.12.2020 - 10:18
 

İzmaritleri yerlere atmaktan çekinmiyorlar

ŞEHZADELER “Çarşı merkezi ve bağlanan cadde ve sokaklardaki izmarit pisliği, şehrimize hiç yakışmıyor. Çarşının cadde ve sokaklarında, sigarasını içen yere atıyor. Parke taşlarının arasına sıkışmış sigara izmaritleri, diken gibi gözümüze batıyor. Şuanda açık alanlarda sigara içme yasağı olmasına rağmen bu görüntülerin olması düşündürüyor. Bari şu zamanda sigara izmaritlerini sokağa atmayın…”

ŞEHZADELER

Çarşı merkezi ve bağlanan cadde ve sokaklardaki izmarit pisliği, şehrimize hiç yakışmıyor. Çarşının cadde ve sokaklarında, sigarasını içen yere atıyor. Parke taşlarının arasına sıkışmış sigara izmaritleri, diken gibi gözümüze batıyor. Şuanda açık alanlarda sigara içme yasağı olmasına rağmen bu görüntülerin olması düşündürüyor. Bari şu zamanda sigara izmaritlerini sokağa atmayın…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.