Ortadan ikiye ayrılan bina korkutuyor

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2020 - 11:41, Güncelleme: 03.11.2020 - 11:41
 

Ortadan ikiye ayrılan bina korkutuyor

YUNUSEMRE “Dış Mahalle’de bulunan 5329 sokaktaki bir bina çatlamış ve ortadan ikiye ayrılmış durumda. Depremin bu kadar gündemde olduğu şu zamanlarda bu binada oturmak ne kadar doğru? Yetkili kurumların bu konuya müdahale etmesini istiyoruz. Bu bina, hem içinde oturanlara hem de çevredeki apartmanlara tehlike teşkil ediyor.”

YUNUSEMRE

Dış Mahalle’de bulunan 5329 sokaktaki bir bina çatlamış ve ortadan ikiye ayrılmış durumda. Depremin bu kadar gündemde olduğu şu zamanlarda bu binada oturmak ne kadar doğru? Yetkili kurumların bu konuya müdahale etmesini istiyoruz. Bu bina, hem içinde oturanlara hem de çevredeki apartmanlara tehlike teşkil ediyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.