PTT Önünde Kuyruk!

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2021 - 11:00, Güncelleme: 29.04.2021 - 11:00
 

PTT Önünde Kuyruk!

ŞEHZADELER “PTT önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, fiziksel mesafe nedir dinlemedi. Koronavirüs salgınında vakaların patladığı şu dönemde bu tablo gerçekten de korku verici. İnsanlar mesai bitimine kadar işlerini bitirmek için uzun kuyruklar oluşturuyor. Bu duruma bir çare bulunmalı. Aksi halde virüsün yayılmasını engellemek zor gibi.”

ŞEHZADELER
“PTT önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, fiziksel mesafe nedir dinlemedi. Koronavirüs salgınında vakaların patladığı şu dönemde bu tablo gerçekten de korku verici. İnsanlar mesai bitimine kadar işlerini bitirmek için uzun kuyruklar oluşturuyor. Bu duruma bir çare bulunmalı. Aksi halde virüsün yayılmasını engellemek zor gibi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.