SALİHLİ’YE İLK DOĞALGAZ ÖZAK ISITMA MÜHENDİSLİK TARAFINDAN VERİLDİ

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2019 - 16:24, Güncelleme: 06.12.2019 - 16:24
 

SALİHLİ’YE İLK DOĞALGAZ ÖZAK ISITMA MÜHENDİSLİK TARAFINDAN VERİLDİ

Salihli'de uzun zamandır beklenen doğalgaz startını, güvenilirliği ve tecrübesiyle her zaman adından söz ettiren firma ÖZAK ISITMA MÜHENDİSLİK firması verdi.
Nihayet Salihli'de  beklenen gün geldi. İlk start Salihli Yörük Mahallesine ilk doğalgaz ateşi başarılarla adından söz ettiren tecrübeli firma ÖZAK DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK ile verildi. ÖZAK DOĞALGAZ firma yönetim kurulu ve yetkilileri Salihli'ye ilk doğalgaz açılışı için mahalleye görkemli bir açılış töreni düzenleyerek doğalgaz ateşinde pişen Türk kahvesi ikramında bulundular. Bu ilki gerçekleştiren ÖZAK DOĞALGAZ Salihlili vatandaşların mutluluğuyla başarılarına bir imza daha atmış olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadı. Doğalgaz verilen evde pişirilen ilk kahveler, ÖZAK DOĞALGAZ mühendisleri ve vatandaşlar tarafından içildi. Bir ilki gerçekleştiren ÖZAK DOĞALGAZ Salihlili vatandaşların mutluluğuyla başarılarına bir imza daha atmış olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadı.
Salihli'de uzun zamandır beklenen doğalgaz startını, güvenilirliği ve tecrübesiyle her zaman adından söz ettiren firma ÖZAK ISITMA MÜHENDİSLİK firması verdi.


Nihayet Salihli'de  beklenen gün geldi. İlk start Salihli Yörük Mahallesine ilk doğalgaz ateşi başarılarla adından söz ettiren tecrübeli firma ÖZAK DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK ile verildi. ÖZAK DOĞALGAZ firma yönetim kurulu ve yetkilileri Salihli'ye ilk doğalgaz açılışı için mahalleye görkemli bir açılış töreni düzenleyerek doğalgaz ateşinde pişen Türk kahvesi ikramında bulundular. Bu ilki gerçekleştiren ÖZAK DOĞALGAZ Salihlili vatandaşların mutluluğuyla başarılarına bir imza daha atmış olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadı.



Doğalgaz verilen evde pişirilen ilk kahveler, ÖZAK DOĞALGAZ mühendisleri ve vatandaşlar tarafından içildi.

Bir ilki gerçekleştiren ÖZAK DOĞALGAZ Salihlili vatandaşların mutluluğuyla başarılarına bir imza daha atmış olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.