SİNEKLERDEN YÜRÜYEMİYORUZ

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2019 - 13:29, Güncelleme: 24.10.2019 - 13:29
 

SİNEKLERDEN YÜRÜYEMİYORUZ

ŞEHZADELER
“Çimentepe Caddesi, Merkez Postane karşısındaki bu çöp kutularının bulunduğu alanı sinekler basmış. Sineklerden dolayı kaldırımdan yürünmüyor.  Yerler yapış yapış ve binlerce sinek uçuyor. Yetkililerin burayı dezenfekte etmelerini rica ederiz.” Manisa’da Denge Araştırması Şehzadeler Belediyesi konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:  “Bu alanda rutin yıkama ve dezenfekte işlemi yapılıyor ancak civarda ki esnafların yoğunluğu nedeni ile çabuk kirleniyor. Söz konusu yer en kısa zamanda tekrar dezenfekte edilecektir.”    
ŞEHZADELER

“Çimentepe Caddesi, Merkez Postane karşısındaki bu çöp kutularının bulunduğu alanı sinekler basmış. Sineklerden dolayı kaldırımdan yürünmüyor.  Yerler yapış yapış ve binlerce sinek uçuyor. Yetkililerin burayı dezenfekte etmelerini rica ederiz.”
Manisa’da Denge Araştırması
Şehzadeler Belediyesi konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:  “Bu alanda rutin yıkama ve dezenfekte işlemi yapılıyor ancak civarda ki esnafların yoğunluğu nedeni ile çabuk kirleniyor. Söz konusu yer en kısa zamanda tekrar dezenfekte edilecektir.”
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.