VATANDAŞIN MESAJINI GÖREN YUNUSEMRE BELEDİYESİ OLAYA EL ATTI

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2019 - 16:55, Güncelleme: 30.06.2019 - 16:55
 

VATANDAŞIN MESAJINI GÖREN YUNUSEMRE BELEDİYESİ OLAYA EL ATTI

Bir vatandaşın WhatsaAp ihbar hattımızza attığı "müteahhitin attığı çöp 2 aydıraynı yerde duruyor " mesajı sonrası Yunusemre Belediyesi harekete geçti.
MÜTEAHHİTİN ATTIĞI ÇÖP 2 AYDIR DURUYOR YUNUSEMRE   “Burası Barbaros Mahallesi 4438 numaralı Sokak. Müteahhit inşaatın pisliğini buraya attı ve yaklaşık 2 aydır kaldırmıyor. Bu nasıl bir rahatlıktır anlamış değilim. İnsanlar çevreyi kirletmekten hiç çekinmiyorlar. Manisa’da çevrenin temizliğine yönelik ciddi adımlar atılması gerek diye düşünüyorum. Lütfen yetkililer bu konuyla ilgilensinler” ifadelerine yer verdiği mesaj sonrası Yunusemre Belediyesi harekete geçti. VATANDAŞA YUNUSEMRE BELEDİYESİ’NDEN CEVAP “Barbaros Mahallesi 4438 numaralı Sokak’taki inşaat pisliğinin kaldırılması için zabıtalar olay yerine gitmiş ve müteahhite ihtar çekilmiştir.  İhtar üzerine müteahhit gerekeni yapmış ve 2 aydır kaldırılmayan çöpler kaldırılmıştır. Vatandaşlarımızın çevre konusunda gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ediyoruz. ”  
Bir vatandaşın WhatsaAp ihbar hattımızza attığı "müteahhitin attığı çöp 2 aydıraynı yerde duruyor " mesajı sonrası Yunusemre Belediyesi harekete geçti.

MÜTEAHHİTİN ATTIĞI ÇÖP 2 AYDIR DURUYOR
YUNUSEMRE
  “Burası Barbaros Mahallesi 4438 numaralı Sokak. Müteahhit inşaatın pisliğini buraya attı ve yaklaşık 2 aydır kaldırmıyor. Bu nasıl bir rahatlıktır anlamış değilim. İnsanlar çevreyi kirletmekten hiç çekinmiyorlar. Manisa’da çevrenin temizliğine yönelik ciddi adımlar atılması gerek diye düşünüyorum. Lütfen yetkililer bu konuyla ilgilensinler” ifadelerine yer verdiği mesaj sonrası Yunusemre Belediyesi harekete geçti.


VATANDAŞA YUNUSEMRE BELEDİYESİ’NDEN CEVAP
“Barbaros Mahallesi 4438 numaralı Sokak’taki inşaat pisliğinin kaldırılması için zabıtalar olay yerine gitmiş ve müteahhite ihtar çekilmiştir.  İhtar üzerine müteahhit gerekeni yapmış ve 2 aydır kaldırılmayan çöpler kaldırılmıştır. Vatandaşlarımızın çevre konusunda gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ediyoruz. ”
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.