Yol ortasına çöp atıyorlar

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2020 - 10:01, Güncelleme: 13.11.2020 - 10:01
 

Yol ortasına çöp atıyorlar

ŞEHZADELER “Çarşı Bulvarı Caddesi’nde yolun ortasındaki kaldırım çöple dolmuş durumda. Esnaf veya çevredeki evlerde yaşayan insanların attığı belli olan bu çöpler içerisinde, kırık fayanslar ve sigara paketleri var. Çarşının göbeğindeki yola bu çöpleri atmak hangi vatandaşlığa, insanlığa sığıyor? Belediyelerin temizlediği sokaklar nasıl göz göre göre çöplere mahkum ediliyor? Buradaki güvenlik kameraları incelenip, sorumlulara gereken cezai işlem uygulanmalı!”

ŞEHZADELER

Çarşı Bulvarı Caddesi’nde yolun ortasındaki kaldırım çöple dolmuş durumda. Esnaf veya çevredeki evlerde yaşayan insanların attığı belli olan bu çöpler içerisinde, kırık fayanslar ve sigara paketleri var. Çarşının göbeğindeki yola bu çöpleri atmak hangi vatandaşlığa, insanlığa sığıyor? Belediyelerin temizlediği sokaklar nasıl göz göre göre çöplere mahkum ediliyor? Buradaki güvenlik kameraları incelenip, sorumlulara gereken cezai işlem uygulanmalı!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.