9 AY ÜCRET ÖDEMEYEN KİRACI, GİDERKEN ADETA EVİ DE GÖTÜRDÜ

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2019 - 16:41, Güncelleme: 29.12.2019 - 16:41
 

9 AY ÜCRET ÖDEMEYEN KİRACI, GİDERKEN ADETA EVİ DE GÖTÜRDÜ

Manisa’da, ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan olay ‘Bu kadarına da pes!’ dedirtti. İddialara göre; 9 ay boyunca ev sahibi Metin Gönül’e hiçbir ücret ödemeyen kiracı, mahkeme kararı sonrası evi boşaltırken; dairenin tüm iç kapıları başta olmak üzere kombi ve petekleri de beraberinde götürdü. Kiracı, sökemediği salon kapısının tokmağını dahi alıp gitti.
“Pes!” dedirten olay, 1986-1994 yılları arasında Manisaspor’un formasını giyen efsane futbolcu Metin Gönül’ün başına geldi. Metin Gönül, kızının oturması için Manisa’da bir daire satın aldı. Ancak iddialara göre; kendisi gibi futbolcu olan kiracı B.T., 9 aydır kirayı ödemediği gibi evden çıkmayacağını da söyledi. Bunun üzerine Metin Gönül, tahliye davası açmak üzere soluğu Manisa 1. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde aldı. TAM SEVİNMİŞKEN DEHŞETE DÜŞTÜ Tam 9 ay boyunca süren tahliye davasını Metin Gönül kazandı. Gönül, kararın kiracısına tebliğ edilmesiyle birlikte derin bir “oh” çekti. Avukatının ‘Hadi hayırlısı kiracınız evi boşaltarak ayrıldı.’ sözlerinin ardından satın aldığı dairesine giden Metin Gönül, evin kapısını açtığı anda gördüğü manzara karşısında dehşete düştü. Üç yıllık dairenin yatak odası, çocuk odası, oturma odası, banyo ve mutfak kapılarının yerlerinden söküldüğünü gören Metin Gönül, dairenin demirbaşları olan kombi ve peteklerin de söküldüğünü fark etti. "20-25 BİN TL ARASINDA ZARAR!" Yaşanan olayla ilgili konuşan Metin Gönül, “Kızım otursun diye 2019 yılının Nisan ayında bu daireyi satın aldım. Satın aldığım gün kiracıma ‘Kızım oturacak boşaltabilir misin’ diye ricada bulundum. Fakat o bu sözlerimi ciddiye almadı.7-8 boşaltması için araya aracılar koydum, yine de dinletemedim. Tahliye davası tebligatını almasıyla birlikte tam 9 aydır 1000 TL olan kirayı ödememeye başladı. 9 ayın sonunda davanın sonuçlanmasıyla birlikte sevindim. Avukatımın ‘Hadi hayırlısı gözümüz aydın kiracın daireyi boşalttı’ demesiyle birlikte eve gittiğimde gördüklerim kabus gibiydi. Kapılar sökülmüş, kombi ve petekler sökülmüş. Hayatım boyunca golcülerin belalısı oldum. Ancak gelin görün ki, kendisi de benim gibi futbolcu olan kiracımdan hayatımın golünü yedim. Turgutluspor ve farklı kulüplerde futbol oynamış olan kiracım B.T., 20-25 bin TL arasında zarar açtı. Şimdi zararın tanzimi için ikinci bir dava açacağım” şeklinde konuştu.
Manisa’da, ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan olay ‘Bu kadarına da pes!’ dedirtti. İddialara göre; 9 ay boyunca ev sahibi Metin Gönül’e hiçbir ücret ödemeyen kiracı, mahkeme kararı sonrası evi boşaltırken; dairenin tüm iç kapıları başta olmak üzere kombi ve petekleri de beraberinde götürdü. Kiracı, sökemediği salon kapısının tokmağını dahi alıp gitti.
“Pes!” dedirten olay, 1986-1994 yılları arasında Manisaspor’un formasını giyen efsane futbolcu Metin Gönül’ün başına geldi. Metin Gönül, kızının oturması için Manisa’da bir daire satın aldı. Ancak iddialara göre; kendisi gibi futbolcu olan kiracı B.T., 9 aydır kirayı ödemediği gibi evden çıkmayacağını da söyledi. Bunun üzerine Metin Gönül, tahliye davası açmak üzere soluğu Manisa 1. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde aldı.

TAM SEVİNMİŞKEN DEHŞETE DÜŞTÜ

Tam 9 ay boyunca süren tahliye davasını Metin Gönül kazandı. Gönül, kararın kiracısına tebliğ edilmesiyle birlikte derin bir “oh” çekti. Avukatının ‘Hadi hayırlısı kiracınız evi boşaltarak ayrıldı.’ sözlerinin ardından satın aldığı dairesine giden Metin Gönül, evin kapısını açtığı anda gördüğü manzara karşısında dehşete düştü. Üç yıllık dairenin yatak odası, çocuk odası, oturma odası, banyo ve mutfak kapılarının yerlerinden söküldüğünü gören Metin Gönül, dairenin demirbaşları olan kombi ve peteklerin de söküldüğünü fark etti.

"20-25 BİN TL ARASINDA ZARAR!"


Yaşanan olayla ilgili konuşan Metin Gönül, “Kızım otursun diye 2019 yılının Nisan ayında bu daireyi satın aldım. Satın aldığım gün kiracıma ‘Kızım oturacak boşaltabilir misin’ diye ricada bulundum. Fakat o bu sözlerimi ciddiye almadı.7-8 boşaltması için araya aracılar koydum, yine de dinletemedim. Tahliye davası tebligatını almasıyla birlikte tam 9 aydır 1000 TL olan kirayı ödememeye başladı. 9 ayın sonunda davanın sonuçlanmasıyla birlikte sevindim. Avukatımın ‘Hadi hayırlısı gözümüz aydın kiracın daireyi boşalttı’ demesiyle birlikte eve gittiğimde gördüklerim kabus gibiydi. Kapılar sökülmüş, kombi ve petekler sökülmüş. Hayatım boyunca golcülerin belalısı oldum. Ancak gelin görün ki, kendisi de benim gibi futbolcu olan kiracımdan hayatımın golünü yedim. Turgutluspor ve farklı kulüplerde futbol oynamış olan kiracım B.T., 20-25 bin TL arasında zarar açtı. Şimdi zararın tanzimi için ikinci bir dava açacağım” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.