BELEDİYE BAŞKANI VATANDAŞA EKMEK GÖTÜRDÜ, KARTLARINA SU YÜKLEDİ

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2020 - 14:46, Güncelleme: 11.04.2020 - 14:46
 

BELEDİYE BAŞKANI VATANDAŞA EKMEK GÖTÜRDÜ, KARTLARINA SU YÜKLEDİ

İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge sokağa çıkma yasağının uygulandığı Turgutlu'da Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ekmek alamayan vatandaşların evlerine kadar ekmek götürdü.
CHP'li Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın sokağa çıkma yasağının uygulandığı Turgutlu'da vatandaşları için çalışmalarını sürdürüyor. Zabıta ekiplerinin çalışmalarını inceleyen Çetin Akın ekmek talebi olan bir aileye bizzat ekmek götürdü. Başkan Akın ayrıca suyu biten vatandaşın kartını alarak vatandaşa su yüklemesi yaptı. Turgutlu için her zaman mesai başında olduklarını ifade eden Çetin Akın, "Bu hassas dönemlerde vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına sahadayız vk hesap satin al ve çalışıyoruz. Ekiplerimiz sahada ve vatandaşımız için mesai yapıyor"dedi. Başkan Akın aldığı ekmekleri aileye teslim ederken, su yüklemesi yaptığı aileye kartını ve ödeme makbuzunu teslim etti. Akın'a çalışmalarında Turgutlu Zabıta Müdürü Hasan Kızıl ve Turgutlu Fırıncılar Odası Başkanı Şahin Ek eşlik etti.
İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge sokağa çıkma yasağının uygulandığı Turgutlu'da Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ekmek alamayan vatandaşların evlerine kadar ekmek götürdü.
CHP'li Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın sokağa çıkma yasağının uygulandığı Turgutlu'da vatandaşları için çalışmalarını sürdürüyor. Zabıta ekiplerinin çalışmalarını inceleyen Çetin Akın ekmek talebi olan bir aileye bizzat ekmek götürdü. Başkan Akın ayrıca suyu biten vatandaşın kartını alarak vatandaşa su yüklemesi yaptı.

Turgutlu için her zaman mesai başında olduklarını ifade eden Çetin Akın, "Bu hassas dönemlerde vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına sahadayız vk hesap satin al ve çalışıyoruz. Ekiplerimiz sahada ve vatandaşımız için mesai yapıyor"dedi. Başkan Akın aldığı ekmekleri aileye teslim ederken, su yüklemesi yaptığı aileye kartını ve ödeme makbuzunu teslim etti.

Akın'a çalışmalarında Turgutlu Zabıta Müdürü Hasan Kızıl ve Turgutlu Fırıncılar Odası Başkanı Şahin Ek eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.