EGE SALLANDI

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2019 - 09:04, Güncelleme: 20.03.2019 - 09:04
 

EGE SALLANDI

Manisa ve çevre iller az önce bir sarsıntı yaşadı. Kandilli Rasathanesi depremin merkezini ve şiddetini duyurdu.
Kandilli Rasathanesi açıklama yaptı. Denizli Acıpayan'da 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika habere göre, deprem Manisa ve İzmir başta olmak üzere Antalya, Muğla gibi çevre illerden de hissedildi. AFAD MERKEZ ÜSSÜ DENİZLİ Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Denizli'de saat 09.34'te merkez üssü Acıpayam olan 5.5 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. Kandilli Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin şiddetinin 5.6 olduğunu açıkladı. Deprem Manisa, İzmir ve Antalya'da da hissedildi.
Manisa ve çevre iller az önce bir sarsıntı yaşadı. Kandilli Rasathanesi depremin merkezini ve şiddetini duyurdu.
Kandilli Rasathanesi açıklama yaptı. Denizli Acıpayan'da 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika habere göre, deprem Manisa ve İzmir başta olmak üzere Antalya, Muğla gibi çevre illerden de hissedildi.

AFAD MERKEZ ÜSSÜ DENİZLİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Denizli'de saat 09.34'te merkez üssü Acıpayam olan 5.5 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. Kandilli Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin şiddetinin 5.6 olduğunu açıkladı. Deprem Manisa, İzmir ve Antalya'da da hissedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.