Elektrik Faturası Kabarık Gelince Odun Ateşine Başvurdu

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2020 - 17:12, Güncelleme: 28.07.2020 - 17:12
 

Elektrik Faturası Kabarık Gelince Odun Ateşine Başvurdu

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Arda Mahallesi’nde bulunan Molla Şaban Camii karşısında, Börü Çayevi’ni işleten Engin Özgürengin, elektrik faturaları kabarık gelince farklı bir yol izlemeye başladı. Odun ateşinde çay ve kahve yaparak elektrik faturasından tasarruf eden Özgürengin, diğer yandan da yıllardır unutulmuş bir tadı akıllara getiriyor.  Pandemiden sonra elektrik faturalarını ödeme konusunda sıkıntı çektiğini, daha sonra odun ateşinde çay ve kahve yaparak yüzde 50 tasarruf sağladığını ifade eden Engin Özgürengin, “Pandemi sürecinden sonra, elektrik faturalarının yüksek gelmesinden dolayı biz çay ocakları olarak sıkıntılı zamanlar yaşadık. Daha sonra nasıl tasarruf edebilirim diye düşünürken aklıma odun ateşinde çay yapmak geldi. Bu şekilde denemeye başladım ve maliyet açısında yüzde 50 oranında kar sağladım. Eskiden bin lira fatura gelirdi şuan yarısı” dedi. Dışarıdan gelen tepkilerinin olumlu yönden olduğunu söyleyen Özgürengin, “Gelen müşterilerden de çok güzel geri dönüşler almaya başladım.  Bazı müşterilerim odun ateşinde çay ve kahve içmek için çay ocağımızı tercih ediyorlar.  Esnaflarda çok seviyor yaptığım çayları. Çay fiyatları düşük tuttuğum için müşteriler genelde buraya geliyor. Ben de çok mutluyum bu durumdan.  Herkesi odun ateşinde çay içmeye çay ocağımıza beklerim” diye konuştu. Her gün odun ateşinde çay içmek için gelen müşterilerden Şakir Şen ve Münir Gelen, “Çay ocağına her gün odun ateşinde çay içmeye geliyoruz. Burada çok iyi bir hizmet veriliyor ve yaptıkları çay çok lezzetli oluyor. Çay fiyatının uygun olması ve verilen hizmetten memnun kaldığımız içinde buraya geliyoruz” dedi.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Arda Mahallesi’nde bulunan Molla Şaban Camii karşısında, Börü Çayevi’ni işleten Engin Özgürengin, elektrik faturaları kabarık gelince farklı bir yol izlemeye başladı. Odun ateşinde çay ve kahve yaparak elektrik faturasından tasarruf eden Özgürengin, diğer yandan da yıllardır unutulmuş bir tadı akıllara getiriyor.

 Pandemiden sonra elektrik faturalarını ödeme konusunda sıkıntı çektiğini, daha sonra odun ateşinde çay ve kahve yaparak yüzde 50 tasarruf sağladığını ifade eden Engin Özgürengin, “Pandemi sürecinden sonra, elektrik faturalarının yüksek gelmesinden dolayı biz çay ocakları olarak sıkıntılı zamanlar yaşadık. Daha sonra nasıl tasarruf edebilirim diye düşünürken aklıma odun ateşinde çay yapmak geldi. Bu şekilde denemeye başladım ve maliyet açısında yüzde 50 oranında kar sağladım. Eskiden bin lira fatura gelirdi şuan yarısı” dedi.

Dışarıdan gelen tepkilerinin olumlu yönden olduğunu söyleyen Özgürengin, “Gelen müşterilerden de çok güzel geri dönüşler almaya başladım.  Bazı müşterilerim odun ateşinde çay ve kahve içmek için çay ocağımızı tercih ediyorlar.  Esnaflarda çok seviyor yaptığım çayları. Çay fiyatları düşük tuttuğum için müşteriler genelde buraya geliyor. Ben de çok mutluyum bu durumdan.  Herkesi odun ateşinde çay içmeye çay ocağımıza beklerim” diye konuştu.

Her gün odun ateşinde çay içmek için gelen müşterilerden Şakir Şen ve Münir Gelen, “Çay ocağına her gün odun ateşinde çay içmeye geliyoruz. Burada çok iyi bir hizmet veriliyor ve yaptıkları çay çok lezzetli oluyor. Çay fiyatının uygun olması ve verilen hizmetten memnun kaldığımız içinde buraya geliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.