'Hamsi Festivali' Manisa'da renkli görüntüler oluşturdu  

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2019 - 17:05, Güncelleme: 22.12.2019 - 17:05
 

'Hamsi Festivali' Manisa'da renkli görüntüler oluşturdu  

Manisa'da, Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen 'Hamsi Festivali'nde vatandaşlar hamsiye doydu. 4’üncüsü düzenlenen festival kapsamında pişirilen yaklaşık 5 ton hamsi, katılımcılara ikram edildi.
Manisa Trabzonlular Derneği tarafından Hamsi Festivali düzenlendi. Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Belediyesinin destekleriyle bu yıl 4 gün süren festival yaklaşık 5 ton hamsi dağıtımı ile son buldu. Yunusemre ilçesi Laleli Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen festivale, Manisa Valisi Ahmet Deniz, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da katıldı. Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Korkmaz, festivale ilgi gösteren tüm vatandaşlara teşekkür etti.   HERKES HORON TEPTİ Protokol üyelerinin yaptı konuşmaların ardından, ilk olarak Ege yöresine ait Zeybek oyunu ve ardından ise Karadeniz ekibinin horon gösterisi sunuldu. Kamu Başdenetçici Malkoç’un da protokolle birlikte horon teptiği festivalde, vatandaşlar gönüllerince eğlendi.-Caner KILIÇ                                        
Manisa'da, Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen 'Hamsi Festivali'nde vatandaşlar hamsiye doydu. 4’üncüsü düzenlenen festival kapsamında pişirilen yaklaşık 5 ton hamsi, katılımcılara ikram edildi.
Manisa Trabzonlular Derneği tarafından Hamsi Festivali düzenlendi. Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Belediyesinin destekleriyle bu yıl 4 gün süren festival yaklaşık 5 ton hamsi dağıtımı ile son buldu. Yunusemre ilçesi Laleli Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen festivale, Manisa Valisi Ahmet Deniz, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da katıldı. Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Korkmaz, festivale ilgi gösteren tüm vatandaşlara teşekkür etti.
 
HERKES HORON TEPTİ
Protokol üyelerinin yaptı konuşmaların ardından, ilk olarak Ege yöresine ait Zeybek oyunu ve ardından ise Karadeniz ekibinin horon gösterisi sunuldu. Kamu Başdenetçici Malkoç’un da protokolle birlikte horon teptiği festivalde, vatandaşlar gönüllerince eğlendi.-Caner KILIÇ                                        
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.