MAHALLE MUHTARI ADETA İSYAN ETTİ

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2020 - 17:28, Güncelleme: 19.02.2020 - 17:28
 

MAHALLE MUHTARI ADETA İSYAN ETTİ

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bulunan eski Manisa çöplüğünün bulunduğu alandaki sahipsiz köpeklerin sayıları hızla artarken, bölgeye en yakın yerleşim yeri olan Turgut Özal Mahallesi’nin Muhtarı duruma isyan etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi’nin yapılmasının ardından eski çöplük alanı köpek sürülerine kaldı. Buradaki köpeklerin nüfusu her geçen gün artarken, beslenme ve hastalık problemleri de büyüyor.  Yüzlerce köpek yiyecek bulamayınca, Manisa Ticaret Borsası Canlı Hayvan Borsası ve Milli Birlik İlköğretim Okulu’nun bulunduğu Turgut Özal Mahallesi’ndeki sokaklara iniyor.  MUHTAR İSYAN ETTİ Turgut Özal Mahalle Muhtarı İsmet Bakşi, belediyelerin köpekleri toplayıp mahallenin kenarlarına bıraktığını iddia ederek, “Bazı mahallelerden köpekleri toplayıp buraya bırakıyorlar. Herkes burada istediği gibi cirit atıyor. Dilekçe veriyoruz olmuyor, telefon ediyoruz olmuyor. Belediyemizin bu konuda önlem alması lazım." dedi. "BU HAYVANLARA BİR ÇARE BULMAMIZ LAZIM" Bir kadının köpeklerin saldırısına uğradığını iddia eden Muhtar Bakşi, "Vatandaş çok şikayetçi. Öğrenciler her gün korkarak okula gidiyor. Her sabah aynı tartışmayı yaşıyoruz. En sonunda veliler çocuklarını okula göndermeyecek. Yetkililerin bu soruna artık bir el atması lazım. Biz kime gideceğiz? En sonunda CİMER’e şikayet edeceğiz.  Bizim bir an önce bu hayvanlara bir çare bulmamız lazım. Çünkü açlıktan hastalıklı ve saldırgan oluyorlar. Çoğu uyuz olmuş. Umarım bizim şikayetleri dikkate alırlar. Biz hayvan düşmanı değiliz.  Biz de hayvan besleriz ama yüzlerce hayvanı da besleyecek gücümüz yok. Kendi karnımızı zor doğruyoruz” diye konuştu. ​  
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bulunan eski Manisa çöplüğünün bulunduğu alandaki sahipsiz köpeklerin sayıları hızla artarken, bölgeye en yakın yerleşim yeri olan Turgut Özal Mahallesi’nin Muhtarı duruma isyan etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi’nin yapılmasının ardından eski çöplük alanı köpek sürülerine kaldı. Buradaki köpeklerin nüfusu her geçen gün artarken, beslenme ve hastalık problemleri de büyüyor.  Yüzlerce köpek yiyecek bulamayınca, Manisa Ticaret Borsası Canlı Hayvan Borsası ve Milli Birlik İlköğretim Okulu’nun bulunduğu Turgut Özal Mahallesi’ndeki sokaklara iniyor. 

MUHTAR İSYAN ETTİ


Turgut Özal Mahalle Muhtarı İsmet Bakşi, belediyelerin köpekleri toplayıp mahallenin kenarlarına bıraktığını iddia ederek, “Bazı mahallelerden köpekleri toplayıp buraya bırakıyorlar. Herkes burada istediği gibi cirit atıyor. Dilekçe veriyoruz olmuyor, telefon ediyoruz olmuyor. Belediyemizin bu konuda önlem alması lazım." dedi.

"BU HAYVANLARA BİR ÇARE BULMAMIZ LAZIM"


Bir kadının köpeklerin saldırısına uğradığını iddia eden Muhtar Bakşi, "Vatandaş çok şikayetçi. Öğrenciler her gün korkarak okula gidiyor. Her sabah aynı tartışmayı yaşıyoruz. En sonunda veliler çocuklarını okula göndermeyecek. Yetkililerin bu soruna artık bir el atması lazım. Biz kime gideceğiz? En sonunda CİMER’e şikayet edeceğiz.  Bizim bir an önce bu hayvanlara bir çare bulmamız lazım. Çünkü açlıktan hastalıklı ve saldırgan oluyorlar. Çoğu uyuz olmuş. Umarım bizim şikayetleri dikkate alırlar. Biz hayvan düşmanı değiliz.  Biz de hayvan besleriz ama yüzlerce hayvanı da besleyecek gücümüz yok. Kendi karnımızı zor doğruyoruz” diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.