MANİSA'DA F0T0ĞRAFLARLA 19 MAYIS

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2019 - 17:11, Güncelleme: 19.05.2019 - 17:11
 

MANİSA'DA F0T0ĞRAFLARLA 19 MAYIS

Manisa'da düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında renkli görüntüler ortaya çıktı.
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini başlatmak için 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a çıkışının 100. yılı tüm yurtta olduğu gibi Manisa'da da coşkuyla kutlandı. 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ilk olarak Cumhuriyet Meydanındaki Milli Egemenlik Anıtına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çelenk sunulmasıyla başladı. Meydandaki öğrenciler ve sporcular ellerinde 100. yıl anısına 100 metrelik Türk bayrağı ile bandonun çaldığı marşlar eşliğinde kutlama programının yapılacağı Atatürk Spor Salonuna yürüdü.   Atatürk Spor Salonundaki gösteriler ise saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından şiirler okunurken Atatürk'ün gençliğe hitabesi ve gençliğin cevabı da yine aynı okul öğrencileri tarafından seslendirildi. Şehzadeler Halk Eğitim merkezi halk oyunları topluluğunun dans gösterileri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü judo ve tekvando sporcularının gösterileri ile renklenen kutlamada Anadolu Ateşi cimnastik grubu ve trambolin gösterileri büyük alkış aldı.   Programın sonunda sahneye Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilecek olan Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonasına Manisa'da hazırlanan ve aralarında Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı'nın da yer aldığı milli takım sporcuları çıktı. Kısa bir gösteri sunan milli takım sporcularına gösterilerinin ardından Manisa protokolü tarafından çeşitli hediyeler takdim edilerek Avrupa Şampiyonasında başarılar dilendi.    
Manisa'da düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında renkli görüntüler ortaya çıktı.
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini başlatmak için 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a çıkışının 100. yılı tüm yurtta olduğu gibi Manisa'da da coşkuyla kutlandı. 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ilk olarak Cumhuriyet Meydanındaki Milli Egemenlik Anıtına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çelenk sunulmasıyla başladı. Meydandaki öğrenciler ve sporcular ellerinde 100. yıl anısına 100 metrelik Türk bayrağı ile bandonun çaldığı marşlar eşliğinde kutlama programının yapılacağı Atatürk Spor Salonuna yürüdü.
 
Atatürk Spor Salonundaki gösteriler ise saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından şiirler okunurken Atatürk'ün gençliğe hitabesi ve gençliğin cevabı da yine aynı okul öğrencileri tarafından seslendirildi. Şehzadeler Halk Eğitim merkezi halk oyunları topluluğunun dans gösterileri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü judo ve tekvando sporcularının gösterileri ile renklenen kutlamada Anadolu Ateşi cimnastik grubu ve trambolin gösterileri büyük alkış aldı.
 
Programın sonunda sahneye Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilecek olan Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonasına Manisa'da hazırlanan ve aralarında Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı'nın da yer aldığı milli takım sporcuları çıktı. Kısa bir gösteri sunan milli takım sporcularına gösterilerinin ardından Manisa protokolü tarafından çeşitli hediyeler takdim edilerek Avrupa Şampiyonasında başarılar dilendi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.