Manisa'da Suya İndirim Gelir mi?

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2020 - 15:36, Güncelleme: 25.06.2020 - 15:36
 

Manisa'da Suya İndirim Gelir mi?

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, düzenlediği basın toplantısında "Önümüzdeki meclis toplantılarında suya indirim talebi gündeme gelir mi?" sorusuna yanıt verdi. MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, basın toplantısı düzenleyerek faturalarla ilgili bilgilendirme yaptı. Başaran, "Suya indirim olacak mı?" sorusuna şu yanıtı verdi;  "Bazen gelirlerin üzerine çıkıyor gider, onu da borçlanma olarak alıyoruz. Genellikle de öyle oluyor. 100 birim gelirim var diye siz bunu bütçe olarak koyduğunuzda ne meclisin, ne büyükşehirin ne MASKİ'nin böyle bir yetkisi yok. Gelir azaltıcı işlem yapamazsınız. Siz o bütçeyle yatırımlarınızı planladınız. Hangi arıtmaları, hangi içme sularını, hangi kanalları, hangi depoları, hangi dereleri yapacağınızı planladınız. Bunun bütçesini de sundunuz. Bununla ilgili kredi taleplerinizi de yaptınız. Bununla ilgili meclisten kredi onaylarınızı da aldınız. Ondan sonra da sen diyosun ki; 'Kardeş ben suyumu düşüreceğim. Bunu indireceğim. Yatırımlarımın da yüzde 50'sini indireceğim. Hiç kimse böyle bir şey yapamaz. Mümkün değil, yapamazsınız zaten. Gelir azaltıcı bir işlem yaptığınız takdirde yargılama aşaması bile var. Yapamazsınız bu işi."

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, düzenlediği basın toplantısında "Önümüzdeki meclis toplantılarında suya indirim talebi gündeme gelir mi?" sorusuna yanıt verdi.

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, basın toplantısı düzenleyerek faturalarla ilgili bilgilendirme yaptı. Başaran, "Suya indirim olacak mı?" sorusuna şu yanıtı verdi; 
"Bazen gelirlerin üzerine çıkıyor gider, onu da borçlanma olarak alıyoruz. Genellikle de öyle oluyor. 100 birim gelirim var diye siz bunu bütçe olarak koyduğunuzda ne meclisin, ne büyükşehirin ne MASKİ'nin böyle bir yetkisi yok. Gelir azaltıcı işlem yapamazsınız. Siz o bütçeyle yatırımlarınızı planladınız. Hangi arıtmaları, hangi içme sularını, hangi kanalları, hangi depoları, hangi dereleri yapacağınızı planladınız. Bunun bütçesini de sundunuz. Bununla ilgili kredi taleplerinizi de yaptınız. Bununla ilgili meclisten kredi onaylarınızı da aldınız. Ondan sonra da sen diyosun ki; 'Kardeş ben suyumu düşüreceğim. Bunu indireceğim. Yatırımlarımın da yüzde 50'sini indireceğim. Hiç kimse böyle bir şey yapamaz. Mümkün değil, yapamazsınız zaten. Gelir azaltıcı bir işlem yaptığınız takdirde yargılama aşaması bile var. Yapamazsınız bu işi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.