Manisa Protokolü Cafe 236'da Düzenlenen Veda Yemeğinde Buluştu

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2020 - 12:42, Güncelleme: 20.06.2020 - 12:42
 

Manisa Protokolü Cafe 236'da Düzenlenen Veda Yemeğinde Buluştu

Valiler Kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Manisa Valisi Ahmet Deniz için veda programı düzenlendi. Cafe 236’da düzenlenen programa MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan,  Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Vali Yardımcıları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.  Vali Vekili H. Volkan Köksal, Manisa Valisi Ahmet Deniz’in göreve başladığı günden itibaren Manisa’yı tanımaya çalıştığını söyledi.  12 Kasım 2018’de Manisa’da göreve başladığını ifade eden Vali Deniz, bu makamların gelip geçici olduğunu belirtti. Vali Deniz, “Görevimizi yaptığımız sürece bir dua alabiliyorsak ne mutlu bize diye ifade etmiştik. Görevimize başladığımız günden itibaren 19 ay geçti. Bu şehir önemli bir şehir. Fatih’in, Kanuni’nin görev yaptığı bu şehirde görev yapmayı nasip eden Cenabı Allah’ıma şükrediyorum.  Ülkemizin gelişmesinde, kalkınmasında Manisa’nın önemli katkıları oluyor” dedi.  Pandemiyle mücadele kapsamında tedbirler aldıklarını kaydeden Vali Deniz, İçişleri Bakanlığını verilerine göre Manisa’nın Gaziantep, İstanbul ve Kocaeli’den sonra en fazla denetim yapan 4. il olduğunu açıkladı. Vali Deniz, 31 yıldır Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde görev yaptığını, Ardahan, Batman ve Manisa’da Vali olarak görev yaptığını belirterek, “Bu görevi tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Valiler Kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Manisa Valisi Ahmet Deniz için veda programı düzenlendi. Cafe 236’da düzenlenen programa MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan,  Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Vali Yardımcıları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. 

Vali Vekili H. Volkan Köksal, Manisa Valisi Ahmet Deniz’in göreve başladığı günden itibaren Manisa’yı tanımaya çalıştığını söyledi. 


12 Kasım 2018’de Manisa’da göreve başladığını ifade eden Vali Deniz, bu makamların gelip geçici olduğunu belirtti. Vali Deniz, “Görevimizi yaptığımız sürece bir dua alabiliyorsak ne mutlu bize diye ifade etmiştik. Görevimize başladığımız günden itibaren 19 ay geçti. Bu şehir önemli bir şehir. Fatih’in, Kanuni’nin görev yaptığı bu şehirde görev yapmayı nasip eden Cenabı Allah’ıma şükrediyorum.  Ülkemizin gelişmesinde, kalkınmasında Manisa’nın önemli katkıları oluyor” dedi. 


Pandemiyle mücadele kapsamında tedbirler aldıklarını kaydeden Vali Deniz, İçişleri Bakanlığını verilerine göre Manisa’nın Gaziantep, İstanbul ve Kocaeli’den sonra en fazla denetim yapan 4. il olduğunu açıkladı. Vali Deniz, 31 yıldır Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde görev yaptığını, Ardahan, Batman ve Manisa’da Vali olarak görev yaptığını belirterek, “Bu görevi tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.