MANİSA'YA YAĞIŞ UYARISI  

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2019 - 12:26, Güncelleme: 04.05.2019 - 12:26
 

MANİSA'YA YAĞIŞ UYARISI  

Yapılan son değerlendirmelere göre, Manisa'da bugün hava çok bulutlu, yarın ise mevzi sağanak yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Manisa Ramazan ayının ilk günlerinde havaların serin geçeceği tahmin ediliyor.
 Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, doğu kesimlerde 4 ila 6 derece azalacak. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeybatı, Doğu Anadolu'nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice eseceği tahmin ediliyor. Manisa'da bugün çok bulutlu, yarın ise mevzi sağanak yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklıkların en yüksek 14 derecelere ulaşacağı öngörülüyor.   RAMAZAN'IN İLK GÜNLERİNDE HAVALAR NASIL? Manisa'da Ramazan ayının ilk günü olan Pazartesi günü en yüksek 13 derece çok bulutlu, Salı 12 derece gökgürültülü sağanak yağışlı, Çarşamba 10 derece gökgürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.    
Yapılan son değerlendirmelere göre, Manisa'da bugün hava çok bulutlu, yarın ise mevzi sağanak yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Manisa Ramazan ayının ilk günlerinde havaların serin geçeceği tahmin ediliyor.
 Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, doğu kesimlerde 4 ila 6 derece azalacak. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeybatı, Doğu Anadolu'nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice eseceği tahmin ediliyor. Manisa'da bugün çok bulutlu, yarın ise mevzi sağanak yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklıkların en yüksek 14 derecelere ulaşacağı öngörülüyor.
 
RAMAZAN'IN İLK GÜNLERİNDE HAVALAR NASIL?
Manisa'da Ramazan ayının ilk günü olan Pazartesi günü en yüksek 13 derece çok bulutlu, Salı 12 derece gökgürültülü sağanak yağışlı, Çarşamba 10 derece gökgürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.