MANİSA YİNE SALLANDI

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2020 - 15:31, Güncelleme: 23.02.2020 - 15:31
 

MANİSA YİNE SALLANDI

Manisa’nın Akhisar ilçesinde yine şiddetli bir deprem meydana geldi.  
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 15.40’ta merkez üssü Manisa’nın Akhisar ilçesi olan 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir’den de hissedildi. Öte yandan Kandilli Rasathanesi'ne göre depremin şiddetin 4.8 olarak kaydedildi. Artçı sarsıntıların devam ettiği gözlendi. VALİLİK'TEN İLK AÇIKLAMA Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana gelen 4,5 büyüklüğünde depremin ardından Manisa Valiliği'nden açıklama geldi. Açıklamada, "23.02.2020 tarihinde saat 15.40 da merkez üssü Akhisar İlçesi olan 4,5 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. An itibari ile depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.    
Manisa’nın Akhisar ilçesinde yine şiddetli bir deprem meydana geldi.  
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 15.40’ta merkez üssü Manisa’nın Akhisar ilçesi olan 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir’den de hissedildi. Öte yandan Kandilli Rasathanesi'ne göre depremin şiddetin 4.8 olarak kaydedildi. Artçı sarsıntıların devam ettiği gözlendi.

VALİLİK'TEN İLK AÇIKLAMA

Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana gelen 4,5 büyüklüğünde depremin ardından Manisa Valiliği'nden açıklama geldi. Açıklamada, "23.02.2020 tarihinde saat 15.40 da merkez üssü Akhisar İlçesi olan 4,5 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. An itibari ile depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.