MANİSA’DA HAVA NASIL OLACAK

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2019 - 09:59, Güncelleme: 12.03.2019 - 09:59
 

MANİSA’DA HAVA NASIL OLACAK

Ege Bölgesi, bugün Orta Akdeniz üzerinden gelecek olan serin ve yağışlı havanın etkisine giriyor.
Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan bilgilendirmelere göre, bölgemizde hafta sonuna kadar etkili olması beklenen yağışların, bugün; Çanakkale, Balıkesir’in kuzey ve batısı, Aydın’ın Kıyı ilçeleri ile İzmir çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara sebep olması beklenmektedir.   Yağışların yarın akşam saatlerinden itibaren bölgemizi terk etmesi, ancak Cuma gününden itibaren tekrar yeni bir yağışlı sistemin bölgemizde etkili olmaya başlayacağı tahmin ediliyor. Mevsim normalleri üzerindeki hava sıcaklıklarının  yağışlarla birlikte bugün hissedilir derecede (6-10 derece)  azalması ve mevsim normalleri civarına düşmesi bekleniyor.Bacakları göğüsleri ve çok dahası güzel özel kadınların türk ifşa videolarında seks anlarını görün.    Rüzgarın, bugün Marmara’da önce güneybatı (lodos) öğleden sonra kuzeydoğu (poyraz), Ege, İç Anadolu ve Orta Karadeniz’de güney yönlerden kuvvetli ve yer-yer fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.   Manisa İçin Hava Durumu Manisa’da bugün hava yağmurlu, sıcaklık ise 17 dereceyi gösteriyor. Yarın ise havanın sağanak yağmurlu, ve sıcaklığın 15 derece olacağı tahmin edilmekte. 14 Mart 2019 Perşembe günü hava Parçalı Bulutlu, sıcaklık ise 16 dereceyi gösterecek. 15 Mart 2019 Cuma günü için havanın Yağmurlu olması bekleniyor, sıcaklık da 14 dereceyi bulacak. 16 Mart 2019 Cumartesi günü için havanın Güneşli olacağı yönünde tahminler var, sıcaklık ise 15 dereceyi gösterecek.  
Ege Bölgesi, bugün Orta Akdeniz üzerinden gelecek olan serin ve yağışlı havanın etkisine giriyor.
Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan bilgilendirmelere göre, bölgemizde hafta sonuna kadar etkili olması beklenen yağışların, bugün; Çanakkale, Balıkesir’in kuzey ve batısı, Aydın’ın Kıyı ilçeleri ile İzmir çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara sebep olması beklenmektedir.
 
Yağışların yarın akşam saatlerinden itibaren bölgemizi terk etmesi, ancak Cuma gününden itibaren tekrar yeni bir yağışlı sistemin bölgemizde etkili olmaya başlayacağı tahmin ediliyor. Mevsim normalleri üzerindeki hava sıcaklıklarının  yağışlarla birlikte bugün hissedilir derecede (6-10 derece)  azalması ve mevsim normalleri civarına düşmesi bekleniyor.Bacakları göğüsleri ve çok dahası güzel özel kadınların türk ifşa videolarında seks anlarını görün. 
 
Rüzgarın, bugün Marmara’da önce güneybatı (lodos) öğleden sonra kuzeydoğu (poyraz), Ege, İç Anadolu ve Orta Karadeniz’de güney yönlerden kuvvetli ve yer-yer fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.
 
Manisa İçin Hava Durumu
Manisa’da bugün hava yağmurlu, sıcaklık ise 17 dereceyi gösteriyor. Yarın ise havanın sağanak yağmurlu, ve sıcaklığın 15 derece olacağı tahmin edilmekte. 14 Mart 2019 Perşembe günü hava Parçalı Bulutlu, sıcaklık ise 16 dereceyi gösterecek. 15 Mart 2019 Cuma günü için havanın Yağmurlu olması bekleniyor, sıcaklık da 14 dereceyi bulacak. 16 Mart 2019 Cumartesi günü için havanın Güneşli olacağı yönünde tahminler var, sıcaklık ise 15 dereceyi gösterecek.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.