O KENDİ BAYRAMINI SADECE SEYRETTİ

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2019 - 19:24, Güncelleme: 01.05.2019 - 19:24
 

O KENDİ BAYRAMINI SADECE SEYRETTİ

Tüm dünya genelinde büyük coşkuyla kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün Manisa’daki kutlamaları sırasında ilginç görüntüler yaşandı.  
Manisa’daki yüzlerce işçi günlerinde seslerini duyurabilecekleri Cumhuriyet meydanına doğru yol alırken şehirde hurda kağıt toplayan bir gençte, işçi bayramının yaşandığı günde işine devam ederek sadece bakarak gününü yaşadı.   PARTİLİLER VE COŞKULU GRUP GENCİ FARKETMEDİ Hurda kağıt toplayan gencin yanından geçen CHP'li Milletvekillerinin ve bayramı kutlayan grupların,  asıl bayramı yaşaması gereken genci fark etmemiş olması dikkat çekti.  Hurda kağıt toplayarak bayramı geçiren gencin bu anı fotoğraf karelerine ilginç görüntü olarak yansıdı.-Özlem ŞAHİN  
Tüm dünya genelinde büyük coşkuyla kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün Manisa’daki kutlamaları sırasında ilginç görüntüler yaşandı.  
Manisa’daki yüzlerce işçi günlerinde seslerini duyurabilecekleri Cumhuriyet meydanına doğru yol alırken şehirde hurda kağıt toplayan bir gençte, işçi bayramının yaşandığı günde işine devam ederek sadece bakarak gününü yaşadı.
 
PARTİLİLER VE COŞKULU GRUP GENCİ FARKETMEDİ
Hurda kağıt toplayan gencin yanından geçen CHP'li Milletvekillerinin ve bayramı kutlayan grupların,  asıl bayramı yaşaması gereken genci fark etmemiş olması dikkat çekti.  Hurda kağıt toplayarak bayramı geçiren gencin bu anı fotoğraf karelerine ilginç görüntü olarak yansıdı.-Özlem ŞAHİN
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.