ÖZLEM ŞAHİN İLE KARANTİNA GÜNLÜKLERİ

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2020 - 20:56, Güncelleme: 27.04.2020 - 20:56
 

ÖZLEM ŞAHİN İLE KARANTİNA GÜNLÜKLERİ

Merhaba Değerli Denge Okurları, Koronavirüs nedeniyle zor zamanlar geçirdiğimiz şu günlerde birçoğunuz evde kalırken sizlere iyi gelecek yeni alışkanlıklar edindiniz. Biz Denge ailesi olarak Manisa’nın önde gelen ve yönetimde söz sahibi olan isimlerin şehrimizde salgını önlemek için yaptığı çalışmaları sizlere aktararak bu dönemde ‘felaket tellalı’ değil, ‘umut aşılayan’ olmayı hedefledik. Bu hedef doğrultusunda yanlış ve yalan haberler değil doğru ve gerçek haberleri sizlere aktarmak için büyük bir titizlikle çalıştık. Peki bu süreçte siz kendiniz için ne yaptınız? Salgın sürecinde ‘evde kal’ uyarılarına uyduğunuz bu zaman zarfında kendinizi hangi yeni etkinlik ve alışkanlıklarla yenilediniz? Daha önce zamanınız olmadığı için gerçekleştiremediğiniz ama bu süreçte hayata geçirebildiğiniz etkinleri bizlerle paylaşarak diğer okurlarımıza da örnek olabilirsiniz. Paylaşmanın öneminin bir kez daha ortaya çıktığı şu günlerde, sende sana iyi gelen yeni alışkanlıklarını, yeni keşiflerini, yeni deneyimlerini gazetemiz aracılığıyla aktar.  Bu süreçte;  okuduğun kitaplar ve o kitaplardan sevdiğin bölümler,  izlediğin filmler ve sevdiğin sahneler, dinlediğin müzik grubu ve şarkılar, denediğin ve sevdiğin yemek, tatlı, içecek tarifi, yeni edindiğin hobi, yeni başladığın spor vb. aktiviteleri #evdekalıyorumdengegazetesi hashtagiyle sosyal medya hesaplarından paylaş yada 0530 407 26 20 numaralı WhatsApp ihbar hattımıza gönder gazetemizde ve sosyal medya hesaplarımızda paylaşalım.

Merhaba Değerli Denge Okurları,

Koronavirüs nedeniyle zor zamanlar geçirdiğimiz şu günlerde birçoğunuz evde kalırken sizlere iyi gelecek yeni alışkanlıklar edindiniz.

Biz Denge ailesi olarak Manisa’nın önde gelen ve yönetimde söz sahibi olan isimlerin şehrimizde salgını önlemek için yaptığı çalışmaları sizlere aktararak bu dönemde ‘felaket tellalı’ değil, ‘umut aşılayan’ olmayı hedefledik. Bu hedef doğrultusunda yanlış ve yalan haberler değil doğru ve gerçek haberleri sizlere aktarmak için büyük bir titizlikle çalıştık.

Peki bu süreçte siz kendiniz için ne yaptınız? Salgın sürecinde ‘evde kal’ uyarılarına uyduğunuz bu zaman zarfında kendinizi hangi yeni etkinlik ve alışkanlıklarla yenilediniz? Daha önce zamanınız olmadığı için gerçekleştiremediğiniz ama bu süreçte hayata geçirebildiğiniz etkinleri bizlerle paylaşarak diğer okurlarımıza da örnek olabilirsiniz.

Paylaşmanın öneminin bir kez daha ortaya çıktığı şu günlerde, sende sana iyi gelen yeni alışkanlıklarını, yeni keşiflerini, yeni deneyimlerini gazetemiz aracılığıyla aktar.

 Bu süreçte;

 okuduğun kitaplar ve o kitaplardan sevdiğin bölümler,

 izlediğin filmler ve sevdiğin sahneler,

dinlediğin müzik grubu ve şarkılar,

denediğin ve sevdiğin yemek, tatlı, içecek tarifi,

yeni edindiğin hobi,

yeni başladığın spor vb. aktiviteleri

#evdekalıyorumdengegazetesi hashtagiyle sosyal medya hesaplarından paylaş yada 0530 407 26 20 numaralı WhatsApp ihbar hattımıza gönder gazetemizde ve sosyal medya hesaplarımızda paylaşalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.