Toz taşınımı ve polenler Spil'i etkisi altına aldı  

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2019 - 15:01, Güncelleme: 29.04.2019 - 15:01
 

Toz taşınımı ve polenler Spil'i etkisi altına aldı  

Günlerdir Manisa'yı etkisi altına alan toz taşınımı ve polenler Spil Dağı'nda sarımtırak bir tabaka oluşturdu.  
 Metreküpte 89 mikrogram toz taşınımının gerçekleştiği Manisa'da polenlerin de etkisiyle Spil Dağı'nda sarımtırak bir tabaka oluştu. Spil Milli Parkı'nı tamamen kaplayan sarı tabaka şehir merkezinden de net bir şekilde görülürken toz taşınımı ile birlikte etkili olan polenler karşısında alerjisi olanların dikkatli olmaları istendi.   Meteoroloji tahminlerine göre toz taşınımı 30 Nisan Salı Günü Manisa'da metreküpte 49 mikrograma, 1 Mayıs Çarşamba Günü metreküpte 6 mikrograma inerek etkisini kaybetmeye başlayacak. 
Günlerdir Manisa'yı etkisi altına alan toz taşınımı ve polenler Spil Dağı'nda sarımtırak bir tabaka oluşturdu.  
 Metreküpte 89 mikrogram toz taşınımının gerçekleştiği Manisa'da polenlerin de etkisiyle Spil Dağı'nda sarımtırak bir tabaka oluştu. Spil Milli Parkı'nı tamamen kaplayan sarı tabaka şehir merkezinden de net bir şekilde görülürken toz taşınımı ile birlikte etkili olan polenler karşısında alerjisi olanların dikkatli olmaları istendi.
  Meteoroloji tahminlerine göre toz taşınımı 30 Nisan Salı Günü Manisa'da metreküpte 49 mikrograma, 1 Mayıs Çarşamba Günü metreküpte 6 mikrograma inerek etkisini kaybetmeye başlayacak. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.