VALİ DENİZ DEPREMZEDELERİ ZİYARETE DEVAM EDİYOR  

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2020 - 16:58, Güncelleme: 03.02.2020 - 16:58
 

VALİ DENİZ DEPREMZEDELERİ ZİYARETE DEVAM EDİYOR  

Manisa Valisi Ahmet Deniz, Kırkağaç ve Akhisar’da depremden etkilenen 7 mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmaları inceledi.  
Akhisar ve Kırkağaç’ta meydana gelen depremlerden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulunan Vali Ahmet Deniz, hafta sonunu da bölgede geçirdi. Kırkağaç’ın Alifakı, Bostanlı, Karakurt ve İlyaslar mahalleri ile Akhisar’ın Selçikli, Yeniceköy ve Durasıl mahallelerini kaymakamlar ve yetkililer eşliğinde ziyaret eden Vali Deniz, vatandaşların talep ve isteklerini dinleyerek çalışmaları yerinde inceledi.  "VATANDAŞLARIMIZIN BARINMASI ÖNCELİKLİ KONUMUZ"   Türk Devletinin güçlü olduğunu ve her türlü imkana sahip olduğunu söyleyen Vali Deniz, “Depremden evleri hasar gören vatandaşlarımızın barınması en öncelikli konumuz. İhtiyaç duyulan mahallelerde çadırlar kuruldu. Kiraya çıkmak isteyen vatandaşlarımız için de kira yardımında bulunuyoruz. Bunun yanı sıra Kırkağaç’ta tamamlanmak üzere olan TOKİ konutları depremde evi ağır hasar gören vatandaşlarımıza uygun ödeme koşulları ile verilecek” dedi. Hem Akhisar ve Kırkağaç’ta hem de Elazığ'da yaşanan depremlerde Türk milletinin güzel bir birlik ve beraberlik örneği sergilediğini söyleyen Vali Deniz, yardımlaşma ve paylaşmanın Türk milletinin temel özelliklerinden olduğunu söyledi.   TARIM İŞÇİLERİNİ DE ZİYARET ETTİ   İncelemelerde bulunmak üzere Kırkağaç’a giden Vali Ahmet Deniz, Karakurt ve İlyaslar mahalleleri arasındaki yol güzergahında bulunan ıspanak tarlasında hasat yapan vatandaşları da ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Deniz, hasat çalışmalarına da katıldı.   Vali Deniz, Karakurt Mahallesi ziyaretinde mahalle sakinlerini ziyaret etmek üzere gelen Manisa Milletvekili Erkan Akçay ile birlikte de kıraathanede vatandaşlarla sohbet etti.  
Manisa Valisi Ahmet Deniz, Kırkağaç ve Akhisar’da depremden etkilenen 7 mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmaları inceledi.  
Akhisar ve Kırkağaç’ta meydana gelen depremlerden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulunan Vali Ahmet Deniz, hafta sonunu da bölgede geçirdi. Kırkağaç’ın Alifakı, Bostanlı, Karakurt ve İlyaslar mahalleri ile Akhisar’ın Selçikli, Yeniceköy ve Durasıl mahallelerini kaymakamlar ve yetkililer eşliğinde ziyaret eden Vali Deniz, vatandaşların talep ve isteklerini dinleyerek çalışmaları yerinde inceledi. 

"VATANDAŞLARIMIZIN BARINMASI ÖNCELİKLİ KONUMUZ"


  Türk Devletinin güçlü olduğunu ve her türlü imkana sahip olduğunu söyleyen Vali Deniz, “Depremden evleri hasar gören vatandaşlarımızın barınması en öncelikli konumuz. İhtiyaç duyulan mahallelerde çadırlar kuruldu. Kiraya çıkmak isteyen vatandaşlarımız için de kira yardımında bulunuyoruz. Bunun yanı sıra Kırkağaç’ta tamamlanmak üzere olan TOKİ konutları depremde evi ağır hasar gören vatandaşlarımıza uygun ödeme koşulları ile verilecek” dedi. Hem Akhisar ve Kırkağaç’ta hem de Elazığ'da yaşanan depremlerde Türk milletinin güzel bir birlik ve beraberlik örneği sergilediğini söyleyen Vali Deniz, yardımlaşma ve paylaşmanın Türk milletinin temel özelliklerinden olduğunu söyledi.

  TARIM İŞÇİLERİNİ DE ZİYARET ETTİ


  İncelemelerde bulunmak üzere Kırkağaç’a giden Vali Ahmet Deniz, Karakurt ve İlyaslar mahalleleri arasındaki yol güzergahında bulunan ıspanak tarlasında hasat yapan vatandaşları da ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Deniz, hasat çalışmalarına da katıldı.  

Vali Deniz, Karakurt Mahallesi ziyaretinde mahalle sakinlerini ziyaret etmek üzere gelen Manisa Milletvekili Erkan Akçay ile birlikte de kıraathanede vatandaşlarla sohbet etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.