YUMRUKAYA, DOSTLARI VE PERSONELİ İLE YENİ YAŞINI KUTLADI

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2020 - 15:05, Güncelleme: 17.02.2020 - 15:05
 

YUMRUKAYA, DOSTLARI VE PERSONELİ İLE YENİ YAŞINI KUTLADI

Manisa’nın tanınmış iş adamlarından, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’nın yeni yaşı dostları ve şirket çalışanlarının geniş katılımıyla Giritligil Otel’de düzenlenen gece ile kutlandı. Her yıl şubat ayının 2. haftasında kutlanan bu özel gecede gelenek yine bozulmadı ve harika bir geceye imza atıldı.
Yarım asıra yakın bir süredir Manisa’da faaliyet gösteren Erdinç Şirketler Grubu’nun motivasyon yemeği her yıl, Erdinç Yumrukaya’nın doğum günü olan 15 Şubat tarihinde kutlanmaya devam ediliyor. ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında Murat Boz’un takımına seçilen ve Manisa’yı temsil eden Berat Eroğlu’nun sahne aldığı gecede herkes vur patlasın çal oynasın eğlenerek bir yıl boyunca gerçekleştirdikleri başarılı işlerin de adeta kutlaması yapıldı. YUMRUKAYA’YA SÜRPRİZ YAPTILAR Haftasonu gerçekleştirilen dev organizasyonda Erdinç Yumrukaya’ya özel bir sürpriz de yapıldı. Yumrukaya’nın çok özel dostları olan Şenol Saraçoğlu ve eşi Füsun Saraçoğlu, Oğuz Sümer ve eşi Meral Sümer, İsmail Çalışkan ve eşi Ayten Çalışkan, Doğan Göde ve eşi Yurdanur Göde, ağabeyi Mehmet Yumrukaya ve eşi Filiz Yumrukaya, Ahmet Sümer ve eşi Deniz Sümer, Milangaz Ege Bölge Koordinatörü Adem Civelek, Bölge Satış Sorumluları Türker Bey ve Fatih Bey özel davetli listesinde yer alarak Yumrukaya Ailesi’ni bu özel gecede yalnız bırakmadılar.                       Erdinç Yumrukaya ve Halise Yumrukaya çifti  ‘HATIRLA SEVGİLİ’ İLE GELENEK BOZULMADI 236 Park Düğün Salonları ve Cafe 236 Lounge ekibi, Ofis Home Ofis Mobilyaları Satış Mağazası ve Fabrika ekibi, Milangaz ve Agora Su ekibi, Kelebek Mutfak-Banyo ekibi, ETV – Manisa’da Denge Gazetesi ekibinin de katıldığı gecede; kendisinin hayat felsefesi olan ve personeline her zaman ‘En farklı’, ‘En özel’, ‘En Başarılı’ işlere imza atmalısınız diyerek yol gösteren Yumrukaya’ya bu doğum gününde farklı bir pasta konsepti hazırlandı. Yıldız şeklinde yapılan pastanın üzerinde ‘Siz bizim parlayan yıldızımızsınız’ notu Yumrukaya tarafından çok beğenildi. Bu özel gecenin sonunda Mehmet Yumrukaya ve Erdinç Yumrukaya birlikte geleneksel  ‘Samanyolu ve Hatırla Sevgili’ şarkısını söyleyerek bu unutulmaz gecenin en önemli anısına imza attılar.                             Yumrukaya’ya dostları sürpriz yaptı                        Milangaz Ege Bölgesi Temsilcileri                    İsmail Çalışkan – Erdinç Yumrukaya – Mehmet Yumrukaya                        Yumrukaya Ailesi’nin genç çiftleri                   Batuhan Yumrukaya – Pelin Yumrukaya                   Soner Yumrukaya – Şebnem Yumrukaya                     Kaya Yumrukaya – Sebla Yumrukaya                   Yalçın Yumrukaya – Saadet Yumrukaya                   Yumrukayalardan unutulmaz düet                    Cafe 236 Lounge ve 236 Park Düğün Salonları Ekibi                            ETV – Denge Gazetesi Ekibi                      Ofis Home Mağazası ve Fabrika Ekibi                           Milangaz ve Agora Su Ekibi                    O Ses Türkiye Yarışmacısı Berat Eroğlu                  Eski personelleri de Yumrukaya'yı yalnız bırakmadı  
Manisa’nın tanınmış iş adamlarından, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’nın yeni yaşı dostları ve şirket çalışanlarının geniş katılımıyla Giritligil Otel’de düzenlenen gece ile kutlandı. Her yıl şubat ayının 2. haftasında kutlanan bu özel gecede gelenek yine bozulmadı ve harika bir geceye imza atıldı.
Yarım asıra yakın bir süredir Manisa’da faaliyet gösteren Erdinç Şirketler Grubu’nun motivasyon yemeği her yıl, Erdinç Yumrukaya’nın doğum günü olan 15 Şubat tarihinde kutlanmaya devam ediliyor. ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında Murat Boz’un takımına seçilen ve Manisa’yı temsil eden Berat Eroğlu’nun sahne aldığı gecede herkes vur patlasın çal oynasın eğlenerek bir yıl boyunca gerçekleştirdikleri başarılı işlerin de adeta kutlaması yapıldı.

YUMRUKAYA’YA SÜRPRİZ YAPTILAR

Haftasonu gerçekleştirilen dev organizasyonda Erdinç Yumrukaya’ya özel bir sürpriz de yapıldı. Yumrukaya’nın çok özel dostları olan Şenol Saraçoğlu ve eşi Füsun Saraçoğlu, Oğuz Sümer ve eşi Meral Sümer, İsmail Çalışkan ve eşi Ayten Çalışkan, Doğan Göde ve eşi Yurdanur Göde, ağabeyi Mehmet Yumrukaya ve eşi Filiz Yumrukaya, Ahmet Sümer ve eşi Deniz Sümer, Milangaz Ege Bölge Koordinatörü Adem Civelek, Bölge Satış Sorumluları Türker Bey ve Fatih Bey özel davetli listesinde yer alarak Yumrukaya Ailesi’ni bu özel gecede yalnız bırakmadılar.

                      Erdinç Yumrukaya ve Halise Yumrukaya çifti

 ‘HATIRLA SEVGİLİ’ İLE GELENEK BOZULMADI
236 Park Düğün Salonları ve Cafe 236 Lounge ekibi, Ofis Home Ofis Mobilyaları Satış Mağazası ve Fabrika ekibi, Milangaz ve Agora Su ekibi, Kelebek Mutfak-Banyo ekibi, ETV – Manisa’da Denge Gazetesi ekibinin de katıldığı gecede; kendisinin hayat felsefesi olan ve personeline her zaman ‘En farklı’, ‘En özel’, ‘En Başarılı’ işlere imza atmalısınız diyerek yol gösteren Yumrukaya’ya bu doğum gününde farklı bir pasta konsepti hazırlandı. Yıldız şeklinde yapılan pastanın üzerinde ‘Siz bizim parlayan yıldızımızsınız’ notu Yumrukaya tarafından çok beğenildi. Bu özel gecenin sonunda Mehmet Yumrukaya ve Erdinç Yumrukaya birlikte geleneksel  ‘Samanyolu ve Hatırla Sevgili’ şarkısını söyleyerek bu unutulmaz gecenin en önemli anısına imza attılar.

                            Yumrukaya’ya dostları sürpriz yaptı

                       Milangaz Ege Bölgesi Temsilcileri

                   İsmail Çalışkan – Erdinç Yumrukaya – Mehmet Yumrukaya


                       
Yumrukaya Ailesi’nin genç çiftleri
                  Batuhan Yumrukaya – Pelin Yumrukaya
                  Soner Yumrukaya – Şebnem Yumrukaya
                    Kaya Yumrukaya – Sebla Yumrukaya
                  Yalçın Yumrukaya – Saadet Yumrukaya



                  Yumrukayalardan unutulmaz düet


                   Cafe 236 Lounge ve 236 Park Düğün Salonları Ekibi


                           ETV – Denge Gazetesi Ekibi


                     Ofis Home Mağazası ve Fabrika Ekibi


                          Milangaz ve Agora Su Ekibi


                   O Ses Türkiye Yarışmacısı Berat Eroğlu


                 Eski personelleri de Yumrukaya'yı yalnız bırakmadı
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.