KUMLUDERE TRAFİĞE AÇILIYOR

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2018 - 14:43, Güncelleme: 24.07.2018 - 14:43
 

KUMLUDERE TRAFİĞE AÇILIYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi, bölge sakinlerinin de taleplerini göz önünde bulundurarak Kumludere Caddesi’nde trafik akışını rahatlatacak bir çalışma başlattı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesine bağlı Karaköy Mahallesi’nde, Kumludere Caddesi’nden Kırmızı Köprü’ye doğru çıkan güzergahta yeni bir çalışma başlattı. Yürütülen çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, ”Kumludere Caddesi'nde sol şerit gidiş ve geliş yönünde çalışıyordu. Bölge sakinlerimizin ve mahalle muhtarımızın yolun sağ tarafının da trafiğe açılması yönünde talepleri vardı. Biz de gerekli projelendirme çalışmalarını yaparak geçtiğimiz hafta itibariyle kırmızı köprüye çıkış yönünde bir yol çalışması başlattık” dedi. Mevcut güzergahta çalışmaların kısa sürede tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacağını belirten Demir, ”Artık büyükşehirler de en önemli problemlerden biri trafik akışını sağlamak. Bu anlamda Kumludere Caddesi de önemli bir nokta. Karaköy’le Akhisar yoluna bağlayan bir nokta. Biz de trafik akışının daha sağlıklı sağlanması amacıyla bir çalışma başlattık. MASKİ Genel Müdürlüğümüzde yağmur suyu ile ilgili çalışmalarına başladı. İnşallah bir hafta içerisinde mevcut yolda çalışmalarımızı tamamlayarak trafiğe açacağız” diye konuştu. –Caner KILIÇ  
Manisa Büyükşehir Belediyesi, bölge sakinlerinin de taleplerini göz önünde bulundurarak Kumludere Caddesi’nde trafik akışını rahatlatacak bir çalışma başlattı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesine bağlı Karaköy Mahallesi’nde, Kumludere Caddesi’nden Kırmızı Köprü’ye doğru çıkan güzergahta yeni bir çalışma başlattı. Yürütülen çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, ”Kumludere Caddesi'nde sol şerit gidiş ve geliş yönünde çalışıyordu. Bölge sakinlerimizin ve mahalle muhtarımızın yolun sağ tarafının da trafiğe açılması yönünde talepleri vardı. Biz de gerekli projelendirme çalışmalarını yaparak geçtiğimiz hafta itibariyle kırmızı köprüye çıkış yönünde bir yol çalışması başlattık” dedi.

Mevcut güzergahta çalışmaların kısa sürede tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacağını belirten Demir, ”Artık büyükşehirler de en önemli problemlerden biri trafik akışını sağlamak. Bu anlamda Kumludere Caddesi de önemli bir nokta. Karaköy’le Akhisar yoluna bağlayan bir nokta. Biz de trafik akışının daha sağlıklı sağlanması amacıyla bir çalışma başlattık. MASKİ Genel Müdürlüğümüzde yağmur suyu ile ilgili çalışmalarına başladı. İnşallah bir hafta içerisinde mevcut yolda çalışmalarımızı tamamlayarak trafiğe açacağız” diye konuştu. –Caner KILIÇ
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.