PARA DOLU CÜZDANI BULUNCA BAKIN NE YAPTI ?

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2016 - 13:03, Güncelleme: 29.08.2016 - 13:03
 

PARA DOLU CÜZDANI BULUNCA BAKIN NE YAPTI ?

Manisa’nın Salihli ilçesinde Kent Meydanı’nda Mesut Belge adlı vatandaş para dolu cüzdanını düşürdü. Para dolu cüzdanı bulan Ramazan Köksal ise örnek bir davranış sergiledi.
Manisa’nın Salihli ilçesi Kent Meydanı’nda para dolu cüzdan bulan duyarlı vatandaş Ramazan Köksal, hemen Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne giderek bulduğu cüzdanı görevlilere teslim etti. Zabıta Müdürlüğü ekipleri de paranın sahibine ulaşmak için yoğun bir çalışma başlattı. Yapılan araştırma sonunda cüzdanın Mesut Belge’ye ait olduğu belirlendi. Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım, cüzdan sahibi Belge’ye telefonla ulaşarak cüzdanının kendilerinde olduğunu söyledi. Belge’de Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gelerek, para dolu olan cüzdanını Zabıta Müdürü Yıldırım’dan teslim aldı. Kaybettiği parasının bulunup, kendisine teslim edilmesinden dolayı oldukça mutlu olan Mesut Belge, duyarlı davranışlarından dolayı parayı bulan Ramazan Köksal ile Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.  
Manisa’nın Salihli ilçesinde Kent Meydanı’nda Mesut Belge adlı vatandaş para dolu cüzdanını düşürdü. Para dolu cüzdanı bulan Ramazan Köksal ise örnek bir davranış sergiledi.
Manisa’nın Salihli ilçesi Kent Meydanı’nda para dolu cüzdan bulan duyarlı vatandaş Ramazan Köksal, hemen Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne giderek bulduğu cüzdanı görevlilere teslim etti. Zabıta Müdürlüğü ekipleri de paranın sahibine ulaşmak için yoğun bir çalışma başlattı. Yapılan araştırma sonunda cüzdanın Mesut Belge’ye ait olduğu belirlendi. Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım, cüzdan sahibi Belge’ye telefonla ulaşarak cüzdanının kendilerinde olduğunu söyledi. Belge’de Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gelerek, para dolu olan cüzdanını Zabıta Müdürü Yıldırım’dan teslim aldı.
Kaybettiği parasının bulunup, kendisine teslim edilmesinden dolayı oldukça mutlu olan Mesut Belge, duyarlı davranışlarından dolayı parayı bulan Ramazan Köksal ile Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.