SARIGÖL HALKI 'TÜRKİYEM' ŞARKISINI SESLENDİRDİ

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2016 - 15:25, Güncelleme: 29.07.2016 - 15:25
 

SARIGÖL HALKI 'TÜRKİYEM' ŞARKISINI SESLENDİRDİ

Sarıgöl Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Gecesi düzenlendi. Gecenin sonunda mülki amirler ve siyasi partilerin temsilcileri hep bir ağızdan 'Türkiyem' şarkısını seslendirirken vatandaşlar da ellerindeki bayraklarla protokol üyelerine eşlik etti.
Sarıgöl Hükümet Konağı önünde düzenlenen anma gecesine, Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, resmi daire amirleri, memurlar, Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy, CHP Sarıgöl İlçe Başkanı Tahsin Akdeniz, MHP Sarıgöl İlçe Başkan yardımcısı Ali Gökgöz, Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, Sarıgöl Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hikmet Ertürk, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile yüzlerce Sarıgöllü katıldı. Anma gecesinde bir konuşma yapan Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, karanlık emellerin ardından koşanlarla sonuna kadar mücadele edileceğini belirterek, " toplumu ilk kez demokrasiye ve cumhuriyetine sahip çıkmış ve korumuştur. Bunun siyasal anlamı çok büyüktür. Halkımız parti farkı gözetmeden kenetlenmiştir. Birlik beraberlik içinde olmuşlardır. Karanlık emeller içinde olanlarla sonuna kadar mücadelemiz devam edecektir. 15 Temmuz günü şehit olan tüm demokrasi şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anarken, geride kalanlara Allah’tan sabırlar diliyorum" dedi. Gecenin son bölümünde Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, MHP’li Belediye Başkanı Necati Selçuk, daire amirleri ve muhtarlar sahnede ellerinde bayraklarla birlikte 'Türkiyem' şarkısını söylerken şarkıya meydandaki vatandaşlar da eşlik etti.  
Sarıgöl Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Gecesi düzenlendi. Gecenin sonunda mülki amirler ve siyasi partilerin temsilcileri hep bir ağızdan 'Türkiyem' şarkısını seslendirirken vatandaşlar da ellerindeki bayraklarla protokol üyelerine eşlik etti.
Sarıgöl Hükümet Konağı önünde düzenlenen anma gecesine, Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, resmi daire amirleri, memurlar, Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy, CHP Sarıgöl İlçe Başkanı Tahsin Akdeniz, MHP Sarıgöl İlçe Başkan yardımcısı Ali Gökgöz, Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, Sarıgöl Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hikmet Ertürk, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile yüzlerce Sarıgöllü katıldı.
Anma gecesinde bir konuşma yapan Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, karanlık emellerin ardından koşanlarla sonuna kadar mücadele edileceğini belirterek, " toplumu ilk kez demokrasiye ve cumhuriyetine sahip çıkmış ve korumuştur. Bunun siyasal anlamı çok büyüktür. Halkımız parti farkı gözetmeden kenetlenmiştir. Birlik beraberlik içinde olmuşlardır. Karanlık emeller içinde olanlarla sonuna kadar mücadelemiz devam edecektir. 15 Temmuz günü şehit olan tüm demokrasi şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anarken, geride kalanlara Allah’tan sabırlar diliyorum" dedi.
Gecenin son bölümünde Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, MHP’li Belediye Başkanı Necati Selçuk, daire amirleri ve muhtarlar sahnede ellerinde bayraklarla birlikte 'Türkiyem' şarkısını söylerken şarkıya meydandaki vatandaşlar da eşlik etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.