ZAFER İKİNCİ 25 KİŞİLİK A TAKIMI İLE YOLA DEVAM DİYOR

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2017 - 17:15, Güncelleme: 14.09.2017 - 17:15
 

ZAFER İKİNCİ 25 KİŞİLİK A TAKIMI İLE YOLA DEVAM DİYOR

Geçtiğimiz Pazar Günü yapılan Yunusemre 2.Olağan İlçe Kongresinin ardından güven tazeleyerek başkanlığa yeniden seçilen AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve yönetimi; dün öğle saatlerinde Manisa Adliyesi İlçe Seçim Kurulunda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.
AK Parti Manisa Yunusemre Başkanlığı'nın 2. Olağan Kongresi'nde tekrar güven tazeleyerek başkan seçilen AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, mazbatasını Manisa Adliyesi Seçim Müdürü Halit Çiçek'in elinden aldı. “YÖNETİM KADROSUNDA YÜZDE 50 DEĞİŞİME GİTTİK” 2. Olağan Kongre sonrasını değerlendiren Zafer İkinci, “Ayın 10’unda olan kongreyi gerçekleştirdik. Yeni bir yönetim kurduk. Yönetimimizde yüzde 50 den fazla bir değişiklik yaptık. Yeni tüzüğe göre 25 Asil yönetim kadromuz var. 13 de yedek yönetim kadromuz mevcut. Rabbim Manisa ilimizde hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Vatanımıza, milletimize hayırlı hizmetler yapalım. Bugüne kadar AK Parti'nin kazandığı bütün seçimlerde şahsen bulundum, hepsinde de sahada olup, bu işlerin mutfağında yer aldım. . Bu nedenle şimdiden seçimlere hazırlıklarımız başladı. Hem genel hem de yerel seçimlerde partimizi iktidar yapacağız" dedi. “ÖNCELİKLİ AMACIMIZ GENÇ KİTLELER” Manisa’ da genç nüfus oranındaki artışı değerlendiren Başkan İkinciler, "Genç seçmen sayımız her geçen yıl ciddi bir oranda artıyor. Önümüzdeki seçimlerde oy kullanacak genç nüfusumuz oldukça fazla olacak. Teşkilat olarak hedef kitlemiz genç nüfus olacak ve çalışmalarımızı o doğrultuda yapacağız. Bundan sonra önümüzdeki seçimlere yönelik çalışmalara yoğunlaşacağız. Genç seçmenimizi anlamaya çalışacağız, onlara kendimizi anlatacağız. En öncelikli projemiz genç kitleler odaklı olacak" ifadelerine yer verdi.  
Geçtiğimiz Pazar Günü yapılan Yunusemre 2.Olağan İlçe Kongresinin ardından güven tazeleyerek başkanlığa yeniden seçilen AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve yönetimi; dün öğle saatlerinde Manisa Adliyesi İlçe Seçim Kurulunda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

AK Parti Manisa Yunusemre Başkanlığı'nın 2. Olağan Kongresi'nde tekrar güven tazeleyerek başkan seçilen AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, mazbatasını Manisa Adliyesi Seçim Müdürü Halit Çiçek'in elinden aldı.

YÖNETİM KADROSUNDA YÜZDE 50 DEĞİŞİME GİTTİK”

2. Olağan Kongre sonrasını değerlendiren Zafer İkinci, “Ayın 10’unda olan kongreyi gerçekleştirdik. Yeni bir yönetim kurduk. Yönetimimizde yüzde 50 den fazla bir değişiklik yaptık. Yeni tüzüğe göre 25 Asil yönetim kadromuz var. 13 de yedek yönetim kadromuz mevcut. Rabbim Manisa ilimizde hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Vatanımıza, milletimize hayırlı hizmetler yapalım. Bugüne kadar AK Parti'nin kazandığı bütün seçimlerde şahsen bulundum, hepsinde de sahada olup, bu işlerin mutfağında yer aldım. . Bu nedenle şimdiden seçimlere hazırlıklarımız başladı. Hem genel hem de yerel seçimlerde partimizi iktidar yapacağız" dedi.

ÖNCELİKLİ AMACIMIZ GENÇ KİTLELER”

Manisa’ da genç nüfus oranındaki artışı değerlendiren Başkan İkinciler, "Genç seçmen sayımız her geçen yıl ciddi bir oranda artıyor. Önümüzdeki seçimlerde oy kullanacak genç nüfusumuz oldukça fazla olacak. Teşkilat olarak hedef kitlemiz genç nüfus olacak ve çalışmalarımızı o doğrultuda yapacağız. Bundan sonra önümüzdeki seçimlere yönelik çalışmalara yoğunlaşacağız. Genç seçmenimizi anlamaya çalışacağız, onlara kendimizi anlatacağız. En öncelikli projemiz genç kitleler odaklı olacak" ifadelerine yer verdi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.