2019’DA ÇOK ÖNEMLİ GELİŞMELER OLACAK

YUNUSEMRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2018 - 09:14, Güncelleme: 28.02.2018 - 09:14
 

2019’DA ÇOK ÖNEMLİ GELİŞMELER OLACAK

Yunusemre ilçesindeki AK Parti mahalle başkanları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Önümüzdeki yıl çok önemli gelişmeler olacak. 2019 yılı önemli seçimlere gebedir. Türkiye’nin önünü kesmek isteyenler, Cumhurbaşkanımızı yok etmek isteyenler el birliği ile çalışıyorlar. Türkiye’nin kaderi bu seçimlere bağlı. Türkiye’nin yeniden dirilişinin habercisi bu seçimlerdir” dedi.
Şehir Buluşmaları programının ilkini kırsal mahalle muhtarlarıyla yapan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bu kez ilçedeki AK Parti mahalle başkanlarıyla buluştu. Mesir Tabiat Parkı’ndaki Yunuspark Kafe’de gerçekleştirilen toplantıda Başkan Çerçi’ye, yardımcısı Şaver Yüksel ve AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz ile yönetimi eşlik etti. Toplantının açılış konuşmasını yapan Katıöz, ekibini tanıttı ve yapacakları seçim çalışmalarını anlattı. Katıöz, “Amacımız teşkilat olarak bir araya gelmek, kaynaşmaktır. Ekip olarak ilçemizdeki bütün mahallelere geleceğiz. Önümüzde yerel ve genel seçimlerimiz var. İyi bir çalışma ve Allah’ın izni ile başarılı olacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı yeni sisteminde de Cumhurbaşkanı yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Bunu başarabilecek kapasitemiz olduğuna inanıyorum. 4 Mart Pazar Günü 14.30‘da 19 Mayıs Stadyumu önünde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi Cumhurbaşkanımız ile buluşmaya davet ediyoruz” diye konuştu. “TÜRKİYE’NİN KADERİ BU SEÇİMLERE BAĞLI” Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise 2019 yılında gerçekleştirilecek genel ve yerel seçimlerin önemine atıfta bulunarak, “Önümüzdeki yıl çok önemli gelişmeler olacak. 2019 yılı önemli seçimlere gebedir. Türkiye’nin önünü kesmek isteyenler, Cumhurbaşkanımızı yok etmek isteyenler el birliği ile çalışıyorlar. Türkiye’nin kaderi bu seçimlere bağlı. Türkiye’nin yeniden dirilişinin habercisi bu seçimlerdir” dedi. “PROJELERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK” Yönetim olarak şehrin geleceğini tasarlayan bir anlayışla projeler ürettiklerini anlatan Başkan Çerçi, "Belediye olarak bizler yoğun bir gayret içerisindeyiz. Mahalle başkanlarımız ve muhtarlarımız ile el ele, birlik içerisinde, ilçemizin huzuru ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni bir parti yönetimi, yeni bir ilçe başkanımız var. Heyecanlılar, güzel bir şeyler yapmak istiyorlar. Bizler de yeni yönetimimize destek olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde hedeflerimize doğru adım adım ilerlemek istiyoruz. Belediye olarak pek çok projeyi hayata geçirdik. Bu çalışmalarımız ve projelerimiz artarak devam edecek. Partimizle, ilçe teşkilatımızla huzur ve kardeşlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.   
Yunusemre ilçesindeki AK Parti mahalle başkanları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Önümüzdeki yıl çok önemli gelişmeler olacak. 2019 yılı önemli seçimlere gebedir. Türkiye’nin önünü kesmek isteyenler, Cumhurbaşkanımızı yok etmek isteyenler el birliği ile çalışıyorlar. Türkiye’nin kaderi bu seçimlere bağlı. Türkiye’nin yeniden dirilişinin habercisi bu seçimlerdir” dedi.
Şehir Buluşmaları programının ilkini kırsal mahalle muhtarlarıyla yapan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bu kez ilçedeki AK Parti mahalle başkanlarıyla buluştu. Mesir Tabiat Parkı’ndaki Yunuspark Kafe’de gerçekleştirilen toplantıda Başkan Çerçi’ye, yardımcısı Şaver Yüksel ve AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz ile yönetimi eşlik etti. Toplantının açılış konuşmasını yapan Katıöz, ekibini tanıttı ve yapacakları seçim çalışmalarını anlattı. Katıöz, “Amacımız teşkilat olarak bir araya gelmek, kaynaşmaktır. Ekip olarak ilçemizdeki bütün mahallelere geleceğiz. Önümüzde yerel ve genel seçimlerimiz var. İyi bir çalışma ve Allah’ın izni ile başarılı olacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı yeni sisteminde de Cumhurbaşkanı yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Bunu başarabilecek kapasitemiz olduğuna inanıyorum. 4 Mart Pazar Günü 14.30‘da 19 Mayıs Stadyumu önünde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi Cumhurbaşkanımız ile buluşmaya davet ediyoruz” diye konuştu.



“TÜRKİYE’NİN KADERİ BU SEÇİMLERE BAĞLI”
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise 2019 yılında gerçekleştirilecek genel ve yerel seçimlerin önemine atıfta bulunarak, “Önümüzdeki yıl çok önemli gelişmeler olacak. 2019 yılı önemli seçimlere gebedir. Türkiye’nin önünü kesmek isteyenler, Cumhurbaşkanımızı yok etmek isteyenler el birliği ile çalışıyorlar. Türkiye’nin kaderi bu seçimlere bağlı. Türkiye’nin yeniden dirilişinin habercisi bu seçimlerdir” dedi.



“PROJELERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”
Yönetim olarak şehrin geleceğini tasarlayan bir anlayışla projeler ürettiklerini anlatan Başkan Çerçi, "Belediye olarak bizler yoğun bir gayret içerisindeyiz. Mahalle başkanlarımız ve muhtarlarımız ile el ele, birlik içerisinde, ilçemizin huzuru ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni bir parti yönetimi, yeni bir ilçe başkanımız var. Heyecanlılar, güzel bir şeyler yapmak istiyorlar. Bizler de yeni yönetimimize destek olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde hedeflerimize doğru adım adım ilerlemek istiyoruz. Belediye olarak pek çok projeyi hayata geçirdik. Bu çalışmalarımız ve projelerimiz artarak devam edecek. Partimizle, ilçe teşkilatımızla huzur ve kardeşlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.