3. ULUSLARARASI YUNUS EMRE GÜNLERİ 16-22 EKİM TARİHLERİ ARASINDA

YUNUSEMRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2017 - 16:54, Güncelleme: 09.10.2017 - 16:54
 

3. ULUSLARARASI YUNUS EMRE GÜNLERİ 16-22 EKİM TARİHLERİ ARASINDA

Yunusemre Belediyesi, ünlü Türk Düşünürü Yunus Emre’nin öğretilerini gelecek nesillere aktarmak için bu yıl 3.sünü düzenlediği Uluslararası ‘Yunus Emre Günleri’ başladı.Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 16-22 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 3. Uluslararası Yunus Emre Günleri programını Yunuspark’ta düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu.
 Bu yıl ki etkinliklerde ‘Sevelim Sevilelim’ teması işlendi.16-22 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler ile ilgili konuşanBelediye Başkanı Çerçi ,“Yunus Emre’yi anmak, anlamak, felsefelerini, öğretilerini dünyaya duyurmak, sevdirmek ve tanıtmak amacıyla Yunus Emre’nin ismini taşıyan bir belediye olarak bu yıl organizasyonumuzun 3.sünü gerçekleştiriyoruz. Yunusemre Belediyesi olarak mesajlarının anlaşılması noktasında üzerimize düşeni yapacağız. Bilim insanları, sanatçılar eşliğinde çocuklarımıza, gençlerimize onun öğretilerini ulaştırmaya gayret edeceğiz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Manisa’ya yakışır bir program olacak. Tüm halkımızı organizasyonlarımıza davet ediyoruz” diye konuştu. “HER YIL KUTLAYACAĞIZ” Yunusemre Belediyesi’nin düzenlediği etkinlik ile ilgili görüşlerini açıklayan AK Parti İlçe Başkanı Zafer İkinci “Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve ekibini tebrik ediyorum. Uluslararası Yunus Emre Günleri organizasyonunun 3.sünü yapacağız. Her sene Yunus Emre Günleri kutlanacak. Değerli Başkanımızın başlattığı bu etkinlik İnşallah dilden dile, nesilden nesile devam eder” dedi.   “BAŞKANDAN SANATÇI HASSASİYETİ” AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli de konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, tıp doktoru olmasaymış, sanatçı olacakmış. Her dokunduğu yere sanatçı hassasiyeti ile temas ediyor. Geçtiğimiz günlerde cami temeli atılmıştı. Baktığımız zaman bir cami olmanın yanı sıra bir sanat eseri gibi bir eser ortaya çıkıyor. Yine Uluslararası Yunus Emre Günleri de her duyguya dokunan bir organizasyon. Bu yıl da 3.sü yapılıyor. Çok güzel yerlere temas etmişler. Yediden yetmişe herkes bu etkinliklerde bir şeyler buluyor. Yunusemre Belediye Başkanımıza bu güzel organizasyondan dolayı çok teşekkür ederim” NİHAT HATİPOĞLU, UĞUR IŞILAK VE AHMET ŞAFAK MANİSALILAR İLE BULUŞACAK Âmin Alayı ve birçok etkinliğin yer alacağı programda ünlü İlahiyat Profesörü Nihat Hatipoğlu da Manisalılar ile buluşacak. 20 Ekim Cuma akşamı Forum Magnesia AVM arkasındaki açık alanda gerçekleştirilecek programda Hatipoğlu, Yunus Emre ve İslam Felsefesi’ni aktaracak. Hatipoğlu’nun ardından Türkiye’nin sevilen ozanlarından Uğur Işılak Manisalı hayranlarıyla bir araya gelecek. 21 Ekim Cumartesi Günü ise aynı alanda ünlü radyocular Afrikalı Ali ve Erkan Koç’un sunumuyla düzenlenecek programda Türk Halk Müziği Sanatçısı Ahmet Şafak sahne alacak. Yunusemre Belediyesi Yunuspark’ ta düzenlenen   toplantıyaYunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, AK Pari İlçe Başkanı Zafer İkinci, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Özkan Satılmış, Belediye Başkan Yardımcıları RamisŞiyak, Şule Uygur, İdris Avşar, Başkan Danışmanı Kefaleddin Öz, Daire Müdürleri ve basın mensupları katıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Çerçi, ‘ Bir hafta sürecek organizasyonun dopdolu geçecek’ dedi.  
Yunusemre Belediyesi, ünlü Türk Düşünürü Yunus Emre’nin öğretilerini gelecek nesillere aktarmak için bu yıl 3.sünü düzenlediği Uluslararası ‘Yunus Emre Günleri’ başladı.Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 16-22 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 3. Uluslararası Yunus Emre Günleri programını Yunuspark’ta düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu.
 Bu yıl ki etkinliklerde ‘Sevelim Sevilelim’ teması işlendi.16-22 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler ile ilgili konuşanBelediye Başkanı Çerçi ,“Yunus Emre’yi anmak, anlamak, felsefelerini, öğretilerini dünyaya duyurmak, sevdirmek ve tanıtmak amacıyla Yunus Emre’nin ismini taşıyan bir belediye olarak bu yıl organizasyonumuzun 3.sünü gerçekleştiriyoruz. Yunusemre Belediyesi olarak mesajlarının anlaşılması noktasında üzerimize düşeni yapacağız. Bilim insanları, sanatçılar eşliğinde çocuklarımıza, gençlerimize onun öğretilerini ulaştırmaya gayret edeceğiz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Manisa’ya yakışır bir program olacak. Tüm halkımızı organizasyonlarımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

“HER YIL KUTLAYACAĞIZ”
Yunusemre Belediyesi’nin düzenlediği etkinlik ile ilgili görüşlerini açıklayan AK Parti İlçe Başkanı Zafer İkinci “Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve ekibini tebrik ediyorum. Uluslararası Yunus Emre Günleri organizasyonunun 3.sünü yapacağız. Her sene Yunus Emre Günleri kutlanacak. Değerli Başkanımızın başlattığı bu etkinlik İnşallah dilden dile, nesilden nesile devam eder” dedi.  

“BAŞKANDAN SANATÇI HASSASİYETİ”
AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli de konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, tıp doktoru olmasaymış, sanatçı olacakmış. Her dokunduğu yere sanatçı hassasiyeti ile temas ediyor. Geçtiğimiz günlerde cami temeli atılmıştı. Baktığımız zaman bir cami olmanın yanı sıra bir sanat eseri gibi bir eser ortaya çıkıyor. Yine Uluslararası Yunus Emre Günleri de her duyguya dokunan bir organizasyon. Bu yıl da 3.sü yapılıyor. Çok güzel yerlere temas etmişler. Yediden yetmişe herkes bu etkinliklerde bir şeyler buluyor. Yunusemre Belediye Başkanımıza bu güzel organizasyondan dolayı çok teşekkür ederim”

NİHAT HATİPOĞLU, UĞUR IŞILAK VE AHMET ŞAFAK MANİSALILAR İLE BULUŞACAK
Âmin Alayı ve birçok etkinliğin yer alacağı programda ünlü İlahiyat Profesörü Nihat Hatipoğlu da Manisalılar ile buluşacak. 20 Ekim Cuma akşamı Forum Magnesia AVM arkasındaki açık alanda gerçekleştirilecek programda Hatipoğlu, Yunus Emre ve İslam Felsefesi’ni aktaracak. Hatipoğlu’nun ardından Türkiye’nin sevilen ozanlarından Uğur Işılak Manisalı hayranlarıyla bir araya gelecek. 21 Ekim Cumartesi Günü ise aynı alanda ünlü radyocular Afrikalı Ali ve Erkan Koç’un sunumuyla düzenlenecek programda Türk Halk Müziği Sanatçısı Ahmet Şafak sahne alacak.
Yunusemre Belediyesi Yunuspark’ ta düzenlenen   toplantıyaYunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, AK Pari İlçe Başkanı Zafer İkinci, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Özkan Satılmış, Belediye Başkan Yardımcıları RamisŞiyak, Şule Uygur, İdris Avşar, Başkan Danışmanı Kefaleddin Öz, Daire Müdürleri ve basın mensupları katıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Çerçi, ‘ Bir hafta sürecek organizasyonun dopdolu geçecek’ dedi.




 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.