BAŞKAN ÇERÇİ'DEN HAFTA SONU MESAİSİ

YUNUSEMRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2018 - 11:41, Güncelleme: 19.03.2018 - 11:41
 

BAŞKAN ÇERÇİ'DEN HAFTA SONU MESAİSİ

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, haftasonu belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.
Yunusemre Belediyesi, kentin çehresini değiştirecek projelerini hayata geçiriyor. Hafta sonu belediyenin devam eden projelerini yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Mesir Tabiat Parkı 2. Kısım Projesi, 50. Yıl Mahallesi'nde yapılacak Kültür ve Taziye Evi, Gündüz Bakımevi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Çerçi onların sıkıntı ve taleplerini diledi. Başkan Çerçi'ye ziyaretlerde AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz eşlik etti. Her mahallenin ihtiyacına cevap verecek projeler ürettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Çerçi, "Belediye olarak ilçemizde güzel çalışmalara imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mesai mevhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Fırsat buldukça da çalışmalarımızı yerinde inceliyor; vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların taleplerini dinliyoruz. Bu kapsamda 50. Yıl Mahallemizde hayata geçireceğimiz Kültür ve Taziye Evi, Gündüz Bakımevi projemizin uygulanacağı alanda,  Cumhuriyet Mahallemizde devam eden ışıklandırma ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ile Mesir Tabiat Parkı 2. Kısım çalışmalarını inceledik. Çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. Şehrimize değer katacak çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz" diye konuştu.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, haftasonu belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.
Yunusemre Belediyesi, kentin çehresini değiştirecek projelerini hayata geçiriyor. Hafta sonu belediyenin devam eden projelerini yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Mesir Tabiat Parkı 2. Kısım Projesi, 50. Yıl Mahallesi'nde yapılacak Kültür ve Taziye Evi, Gündüz Bakımevi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Çerçi onların sıkıntı ve taleplerini diledi. Başkan Çerçi'ye ziyaretlerde AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz eşlik etti.

Her mahallenin ihtiyacına cevap verecek projeler ürettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Çerçi, "Belediye olarak ilçemizde güzel çalışmalara imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mesai mevhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Fırsat buldukça da çalışmalarımızı yerinde inceliyor; vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların taleplerini dinliyoruz. Bu kapsamda 50. Yıl Mahallemizde hayata geçireceğimiz Kültür ve Taziye Evi, Gündüz Bakımevi projemizin uygulanacağı alanda,  Cumhuriyet Mahallemizde devam eden ışıklandırma ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ile Mesir Tabiat Parkı 2. Kısım çalışmalarını inceledik. Çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. Şehrimize değer katacak çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Erkan kablan
(19.03.2018 19:05 - #896)
Sayın belediye başkanımız hafza sultan mahallesini de bi geZin mahallede parklar trafolar hiç iç açıcı degil tarafların kapıları açık mahallenin iç tarafı yukarıdaki kısım değil arsalar pislik içinde mahallede yeterince büyük çöp konteyner yok
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.