BAŞKAN ÇERÇİ, GELECEĞİN BÜYÜKLERİNİ AĞIRLADI

YUNUSEMRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2018 - 10:27, Güncelleme: 21.04.2018 - 10:27
 

BAŞKAN ÇERÇİ, GELECEĞİN BÜYÜKLERİNİ AĞIRLADI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi minikleri makamında ağırladı. Makamını 2 öğrenciye devreden Başkan Çerçi; onlara ne yapmak istediklerini sordu. Minik başkanların ilk icraatları ise park oldu.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Özel Yunusemre Anaokulu ve Yunusemre Gündüz Bakımevi 5 yaş grubu öğrencilerini makamında konuk etti. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, okul yönetimi ve öğretmenler de katıldı. Başkan Çerçi miniklerle yakından ilgilenirken; miniklerle arasında geçen diyaloglar yüz gülümsetti. Makamını sembolik olarak 5 yaşındaki Öykü Beril Dağdelen ve Eren Efe Aydın’a devreden Başkan Çerçi, geleceğin büyüklerine ilk icraatlarını sordu.  Minik Başkanlar ilk icraatlarını sıralarken biraz utansa da, temalı park ve temiz bir şehir istedi.   BAŞKAN AMCALARINI YIL SONU GÖSTERİLERİNE DAVET ETTİLER  Anaokulu öğrencileri Başkan amcalarını, 2 Mayıs Çarşamba Günü Kültür Sitesi Lale Salonu’nda gerçekleştirecekleri yıl sonu gösterisine davet etti. Minik öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanı Çerçi ise programa katılmaya gayret edeceğini söyledi ve onları izlemekten mutluluk duyacağını kaydetti.   BAŞKAN ÇERÇİ; ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN PROJELER ÜRETİYORUZ  Yunusemre Belediyesi olarak gelecek nesillerin güzel, temiz, modern bir şehirde yaşaması için çalıştıklarını dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız geleceğimizin büyükleri. Onların modern bir şehirde mutlu bir şehirde yaşaması için çalışıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz için projeler üretiyoruz; üretmeye de devam edeceğiz. Bu anlamda dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor; çocuklarımızın barış ve huzur dolu bir dünyada yaşamalarını temenni ediyorum” Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Çerçi, miniklere günün anısına hediye verdi.  
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi minikleri makamında ağırladı. Makamını 2 öğrenciye devreden Başkan Çerçi; onlara ne yapmak istediklerini sordu. Minik başkanların ilk icraatları ise park oldu.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Özel Yunusemre Anaokulu ve Yunusemre Gündüz Bakımevi 5 yaş grubu öğrencilerini makamında konuk etti. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, okul yönetimi ve öğretmenler de katıldı. Başkan Çerçi miniklerle yakından ilgilenirken; miniklerle arasında geçen diyaloglar yüz gülümsetti. Makamını sembolik olarak 5 yaşındaki Öykü Beril Dağdelen ve Eren Efe Aydın’a devreden Başkan Çerçi, geleceğin büyüklerine ilk icraatlarını sordu.  Minik Başkanlar ilk icraatlarını sıralarken biraz utansa da, temalı park ve temiz bir şehir istedi.


 
BAŞKAN AMCALARINI YIL SONU GÖSTERİLERİNE DAVET ETTİLER
 Anaokulu öğrencileri Başkan amcalarını, 2 Mayıs Çarşamba Günü Kültür Sitesi Lale Salonu’nda gerçekleştirecekleri yıl sonu gösterisine davet etti. Minik öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanı Çerçi ise programa katılmaya gayret edeceğini söyledi ve onları izlemekten mutluluk duyacağını kaydetti.


 
BAŞKAN ÇERÇİ; ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN PROJELER ÜRETİYORUZ
 Yunusemre Belediyesi olarak gelecek nesillerin güzel, temiz, modern bir şehirde yaşaması için çalıştıklarını dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız geleceğimizin büyükleri. Onların modern bir şehirde mutlu bir şehirde yaşaması için çalışıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz için projeler üretiyoruz; üretmeye de devam edeceğiz. Bu anlamda dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor; çocuklarımızın barış ve huzur dolu bir dünyada yaşamalarını temenni ediyorum” Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Çerçi, miniklere günün anısına hediye verdi.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.