Başkan Çerçi, şimşek ailesinin mutluluğuna ortak oldu

YUNUSEMRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2018 - 14:52, Güncelleme: 19.01.2018 - 14:52
 

Başkan Çerçi, şimşek ailesinin mutluluğuna ortak oldu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 'Hoş Geldin Melek' Projesi kapsamında Şimşek ailesinin mutluluğuna mutluluk katan Zeynep Bebeği ziyaret etti. Minik kıza hayırlı bir ömür dileyen Başkan Çerçi, projeyle 7 bin 603 bebek çantası dağıttıklarını söyledi. 
Yunusemre Belediyesi, 'Hoş geldin Melek' Projesi’yle yeni bebek sahibi olan ailelere destek oluyor. Yaklaşık 4 yıldır devam eden projede 7 bin 603 aileye içerisinde bebek bakım gereçlerinin bulunduğu çanta dağıtırken; bebek bakımına ilişkin bilgi de veriliyor. Proje kapsamında Şimşek ailesine yeni katılan Zeynep bebeği evinde teslim eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Elif - Ahmet Şimşek çiftinin mutluluğuna ortak oldu. Ziyarette Başkan Çerçi’ye Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel ve Başkan Danışmanı Kefaeddin Öz’de eşlik etti. İlçede 7 bin 603 aileye bebek çantası dağıtıldı Zeynep Bebeğe hayırlı, güzel bir ömür dileyen Başkan Çerçi, “Belediye olarak başlattığımız ‘Hoş Geldin Melek Projemiz kapsamında kurulduğumuz günden beri 7 bin 603 bebeğimize içerisinde bebek bakım gereçlerinin bulunduğu çanta dağıttık. Projemizi bu yıl da sürdüreceğiz. Çocuklarımızı, gençlerimizi önemsiyoruz. Onların güzel bir şehirde yaşaması için çalışıyoruz” diye konuştu.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 'Hoş Geldin Melek' Projesi kapsamında Şimşek ailesinin mutluluğuna mutluluk katan Zeynep Bebeği ziyaret etti. Minik kıza hayırlı bir ömür dileyen Başkan Çerçi, projeyle 7 bin 603 bebek çantası dağıttıklarını söyledi. 

Yunusemre Belediyesi, 'Hoş geldin Melek' Projesi’yle yeni bebek sahibi olan ailelere destek oluyor. Yaklaşık 4 yıldır devam eden projede 7 bin 603 aileye içerisinde bebek bakım gereçlerinin bulunduğu çanta dağıtırken; bebek bakımına ilişkin bilgi de veriliyor. Proje kapsamında Şimşek ailesine yeni katılan Zeynep bebeği evinde teslim eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Elif - Ahmet Şimşek çiftinin mutluluğuna ortak oldu. Ziyarette Başkan Çerçi’ye Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel ve Başkan Danışmanı Kefaeddin Öz’de eşlik etti.

İlçede 7 bin 603 aileye bebek çantası dağıtıldı
Zeynep Bebeğe hayırlı, güzel bir ömür dileyen Başkan Çerçi, “Belediye olarak başlattığımız ‘Hoş Geldin Melek Projemiz kapsamında kurulduğumuz günden beri 7 bin 603 bebeğimize içerisinde bebek bakım gereçlerinin bulunduğu çanta dağıttık. Projemizi bu yıl da sürdüreceğiz. Çocuklarımızı, gençlerimizi önemsiyoruz. Onların güzel bir şehirde yaşaması için çalışıyoruz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.