BAŞKAN ÇERÇİ, YUNTDAĞI’NDA BİBER EKİP ÇİLEK TOPLADI

YUNUSEMRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2018 - 10:30, Güncelleme: 03.05.2018 - 10:30
 

BAŞKAN ÇERÇİ, YUNTDAĞI’NDA BİBER EKİP ÇİLEK TOPLADI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı’nda bir takım ziyaretlerde bulundu. Başkan Çerçi, Düzlen, Ortaköy, Osmancalı ve SeyitliMahalleleri’nde vatandaşlar ile buluşurken, biber ekip, çilek topladı.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı’nda vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Çerçi’yeYunusemre Belediye Başkan Yardımcıları RamisŞiyak ve Mustafa Irmak, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz ve yönetimi, daire müdürleri ve MAYEB A.Ş Genel Müdürü Mustafa Gürler eşlik etti. VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ Başkan Çerçi, ilk olarak Düzlen Mahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle hayrına katıldı. Başkan Çerçi ve beraberindekiler daha sonra Ortaköy Mesire Alanı’nda incelemelerde bulundu. Burada piknik yapan vatandaşlar ile buluşan Başkan Çerçi, geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Müştak Uğurhan’ın Seyitli Mahallesi’nde bulunan ailesini ziyaret ederek taziyelerini iletti. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Düzlen Mahallemizin geleneksel köy hayrına katıldık. Allah kabul etsin. Daha sonra ailecek güneşli havanın tadını Ortaköy Mesire Alanı’mızda piknik yaparak değerlendiren vatandaşlarımızla bir araya geldik. Biyolojik Gölet Proje’mizde çalışmalar hız kazandı. Göleti, kafeteryası, rekreasyon alanları, mescitleri, çocuklar için spor alanları, yeşillendirme çalışmaları, yürüyüş yolları ile çok güzel bir alanı ilçemize kazandıracağız. Ayrıca geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Seyitli Mahallesi sakinlerinden Müştak Uğurhan’ın ailesini ziyaret ederek taziyelerimizi ilettik. Bu vesileyle elim kazada yaşamını yitiren işçi kardeşlerimiz İsmail Ulutaş ve Mehmet Göner’e de Allah’tan rahmet, sevdiklerine başsağlığı diliyorum” dedi. Yuntdağı’nda bir takım ziyaretlerde bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, tarımla uğraşan Karabulut ailesinin tarlasında biber ekimi gerçekleştirdi. Başkan Çerçi, daha sonra Osmancalı Mahallesi’nde de çilek topladı  
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı’nda bir takım ziyaretlerde bulundu. Başkan Çerçi, Düzlen, Ortaköy, Osmancalı ve SeyitliMahalleleri’nde vatandaşlar ile buluşurken, biber ekip, çilek topladı.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı’nda vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Çerçi’yeYunusemre Belediye Başkan Yardımcıları RamisŞiyak ve Mustafa Irmak, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz ve yönetimi, daire müdürleri ve MAYEB A.Ş Genel Müdürü Mustafa Gürler eşlik etti.



VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Başkan Çerçi, ilk olarak Düzlen Mahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle hayrına katıldı. Başkan Çerçi ve beraberindekiler daha sonra Ortaköy Mesire Alanı’nda incelemelerde bulundu. Burada piknik yapan vatandaşlar ile buluşan Başkan Çerçi, geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Müştak Uğurhan’ın Seyitli Mahallesi’nde bulunan ailesini ziyaret ederek taziyelerini iletti. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Düzlen Mahallemizin geleneksel köy hayrına katıldık. Allah kabul etsin. Daha sonra ailecek güneşli havanın tadını Ortaköy Mesire Alanı’mızda piknik yaparak değerlendiren vatandaşlarımızla bir araya geldik. Biyolojik Gölet Proje’mizde çalışmalar hız kazandı. Göleti, kafeteryası, rekreasyon alanları, mescitleri, çocuklar için spor alanları, yeşillendirme çalışmaları, yürüyüş yolları ile çok güzel bir alanı ilçemize kazandıracağız. Ayrıca geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Seyitli Mahallesi sakinlerinden Müştak Uğurhan’ın ailesini ziyaret ederek taziyelerimizi ilettik. Bu vesileyle elim kazada yaşamını yitiren işçi kardeşlerimiz İsmail Ulutaş ve Mehmet Göner’e de Allah’tan rahmet, sevdiklerine başsağlığı diliyorum” dedi. Yuntdağı’nda bir takım ziyaretlerde bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, tarımla uğraşan Karabulut ailesinin tarlasında biber ekimi gerçekleştirdi. Başkan Çerçi, daha sonra Osmancalı Mahallesi’nde de çilek topladı


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.