CENGİZ ERGÜN’ÜN İSTEĞİNE YUNUSEMRE’DEN YANIT GELDİ

YUNUSEMRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2018 - 09:49, Güncelleme: 02.02.2018 - 09:49
 

CENGİZ ERGÜN’ÜN İSTEĞİNE YUNUSEMRE’DEN YANIT GELDİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yunusemre ilçe sınırları içerisinde bulunan Cemal Ergün Caddesi ile ilgili basına servis habere yanıt veren Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Irmak, “Kimse merak etmesin. Uncubozköy Mahallemizdeki Cemal Ergün Caddesi, Manisa’nın en güzel caddelerinden biri olacak” dedi.
Yunusemre Belediyesi’nde fen işleri, temizlik, park ve bahçeler müdürlüklerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Irmak, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından basına servis edilen Cemal Ergün Caddesi ile ilgili habere yanıt verdi. Caddede yapılan çalışmaları anlatan Irmak, “Söz konusu cadde Yunusemre Belediyesi kurulduğu günden bu yana sorumluluk alanındadır. Büyükşehir meclisinin kararıyla genişliği 18 metre ve üzerinde olan caddeler büyükşehir sorumluluğundadır. Cemal Ergün Caddesi’nin genişliği 16 metredir. Dolayısıyla ifade edildiği gibi 1 Ocak itibariyle Yunusemre Belediyesi’ne geçmemiştir. Bu caddede belediyemizce diğer tüm rutin hizmetlerin yanı sıra aydınlatma ve çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor. Şu ana kadar 8 sokak ve caddemizde tasarruflu estetik aydınlatma çalışması gerçekleştirdik. Cemal Ergün Caddesi 9’uncu caddemiz. Belirli bir program dâhilinde de bu çalışmamızı sürdüreceğiz” diye konuştu.   CADDE GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK Caddede en son aydınlatma çalışmasının Manisa Belediyesi döneminde yapıldığının altını çizen Mustafa Irmak, “Amacımız vatandaşımızın güzel bir şehirde yaşamasını sağlamak. Bu kapsamda en güzel caddelerimizden biri olan Cemal Ergün Caddesi’nde belediyemizce hummalı bir çalışma yürütülüyor. İddia edildiği gibi kamu malını zarara uğratma gibi bir şey söz konusu değildir. Çalışmalar tamamlandığında ilçemizin prestijli caddelerinden biri olacak bu caddeyi Yunusemre Belediyesi, rahmetli Cemal Ergün’ün adına yaraşır bir güzelliğe kavuşturacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. HAZIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLAMAZ Direklerde Büyükşehir Belediyesi yazdığı için hazımsızlık yapıldığı yönündeki iddiayı da yanıtlayan Irmak, fotoğraflarda da görüleceği üzere direklerde hiçbir yazı olmadığını, Yunusemre Belediyesi’nin hazımsızlık, kibir, husumet ve benzeri duygularla değil; kanun, yönetmelik, meclis kararı ve plan-program dâhilinde, Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi önderliğinde, AK Parti’nin belediyecilik vizyonuyla yönetildiğini, amaçlarının yaşam standardı yüksek bir ilçede vatandaşlarının mutlu, huzurlu, sağlıklı bir şekilde yaşaması olduğunu belirtti.      
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yunusemre ilçe sınırları içerisinde bulunan Cemal Ergün Caddesi ile ilgili basına servis habere yanıt veren Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Irmak, “Kimse merak etmesin. Uncubozköy Mahallemizdeki Cemal Ergün Caddesi, Manisa’nın en güzel caddelerinden biri olacak” dedi.
Yunusemre Belediyesi’nde fen işleri, temizlik, park ve bahçeler müdürlüklerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Irmak, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından basına servis edilen Cemal Ergün Caddesi ile ilgili habere yanıt verdi. Caddede yapılan çalışmaları anlatan Irmak, “Söz konusu cadde Yunusemre Belediyesi kurulduğu günden bu yana sorumluluk alanındadır. Büyükşehir meclisinin kararıyla genişliği 18 metre ve üzerinde olan caddeler büyükşehir sorumluluğundadır. Cemal Ergün Caddesi’nin genişliği 16 metredir. Dolayısıyla ifade edildiği gibi 1 Ocak itibariyle Yunusemre Belediyesi’ne geçmemiştir. Bu caddede belediyemizce diğer tüm rutin hizmetlerin yanı sıra aydınlatma ve çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor. Şu ana kadar 8 sokak ve caddemizde tasarruflu estetik aydınlatma çalışması gerçekleştirdik. Cemal Ergün Caddesi 9’uncu caddemiz. Belirli bir program dâhilinde de bu çalışmamızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
 
CADDE GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK
Caddede en son aydınlatma çalışmasının Manisa Belediyesi döneminde yapıldığının altını çizen Mustafa Irmak, “Amacımız vatandaşımızın güzel bir şehirde yaşamasını sağlamak. Bu kapsamda en güzel caddelerimizden biri olan Cemal Ergün Caddesi’nde belediyemizce hummalı bir çalışma yürütülüyor. İddia edildiği gibi kamu malını zarara uğratma gibi bir şey söz konusu değildir. Çalışmalar tamamlandığında ilçemizin prestijli caddelerinden biri olacak bu caddeyi Yunusemre Belediyesi, rahmetli Cemal Ergün’ün adına yaraşır bir güzelliğe kavuşturacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

HAZIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLAMAZ
Direklerde Büyükşehir Belediyesi yazdığı için hazımsızlık yapıldığı yönündeki iddiayı da yanıtlayan Irmak, fotoğraflarda da görüleceği üzere direklerde hiçbir yazı olmadığını, Yunusemre Belediyesi’nin hazımsızlık, kibir, husumet ve benzeri duygularla değil; kanun, yönetmelik, meclis kararı ve plan-program dâhilinde, Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi önderliğinde, AK Parti’nin belediyecilik vizyonuyla yönetildiğini, amaçlarının yaşam standardı yüksek bir ilçede vatandaşlarının mutlu, huzurlu, sağlıklı bir şekilde yaşaması olduğunu belirtti.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.