KARAALİ TESİSLERİ YENİ SEZONA HAZIR

YUNUSEMRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2017 - 16:11, Güncelleme: 08.09.2017 - 16:11
 

KARAALİ TESİSLERİ YENİ SEZONA HAZIR

Yunusemre Belediyesi, sporculara en uygun tesis şartlarını sunmak için yoğun bir mesai harcıyor.
 Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz spor okulları kapsamında minik sporcuların kullandığı Karaali Spor Tesislerinde çim bakımı ve ara ekim çalışması yaptı.  Yunusemre Belediyesi, sporcu sağlığını düşünerek onlara en uygun tesis şartlarını sunmak için yoğun mesai harcıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Karaali Spor Tesislerinde çalışmalar yapıyor. Hummalı çalışmalar sonucu, sporcuların daha rahat edebileceği bir zemin oluşturuldu. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, spora ve sporcuya her daim destek olduklarını vurgulayarak, “Karaali Spor Tesislerimizden yaz spor okulları kapsamında yüzlerce minik sporcumuz faydalandı. Bu tesisimizde futbolcu kardeşlerimiz müsabakalar yapıyor. Belediye ekiplerimiz, sporcularımızın daha rahat etmesi için çalışma yaptılar. Yunusemre Belediyespor bünyesinde birçok branşta sporcular yetiştiriyoruz. Spora yönelik desteklerimiz sürecek” dedi.
Yunusemre Belediyesi, sporculara en uygun tesis şartlarını sunmak için yoğun bir mesai harcıyor.
 Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz spor okulları kapsamında minik sporcuların kullandığı Karaali Spor Tesislerinde çim bakımı ve ara ekim çalışması yaptı. 
Yunusemre Belediyesi, sporcu sağlığını düşünerek onlara en uygun tesis şartlarını sunmak için yoğun mesai harcıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Karaali Spor Tesislerinde çalışmalar yapıyor. Hummalı çalışmalar sonucu, sporcuların daha rahat edebileceği bir zemin oluşturuldu. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, spora ve sporcuya her daim destek olduklarını vurgulayarak, “Karaali Spor Tesislerimizden yaz spor okulları kapsamında yüzlerce minik sporcumuz faydalandı. Bu tesisimizde futbolcu kardeşlerimiz müsabakalar yapıyor. Belediye ekiplerimiz, sporcularımızın daha rahat etmesi için çalışma yaptılar. Yunusemre Belediyespor bünyesinde birçok branşta sporcular yetiştiriyoruz. Spora yönelik desteklerimiz sürecek” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.