YUNUSEMRE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ÇAĞRISINA DUYARSIZ KALMADI

YUNUSEMRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2018 - 12:42, Güncelleme: 05.02.2018 - 12:42
 

YUNUSEMRE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ÇAĞRISINA DUYARSIZ KALMADI

Yunusemre Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı okuma yazma seferberliğine destek veriyor. TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi'nde açılan kursta çeşitli nedenlerle okuma imkanı bulamayan hanımlar okuma yazma öğreniyor. Kursiyerleri ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, okuma yazma kursunu belediyenin bünyesindeki tüm lokallerde açmayı planladıklarını dile getirdi.
Hanım lokalleri ile hanımların birçok kurstan faydalanmasını sağlayan Yunusemre Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı okuma yazma seferberliği kapsamında lokallerde çeşitli nedenlerle okuma yazma öğrenemeyen vatandaşlara kurslar düzenliyor.   100 KURSİYER OKUMA YAZMA ÖĞRENİYOR Yunusemre Halk Eğitim Merkezi’nin katkılarıyla TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi,  Topçu Asım Meslek Edindirme Kursları ve Hanımlar Lokali, Barbaros Meslek Edindirme Kurslar ve Hanımlar Lokali, Uncubozköy Meslek Edindirme Kursu ve Hanımlar Lokali ve Yeni Mahalle Meslek Edindirme Kursu ve Hanımlar Lokali'nde verilen kurslarda yaklaşık 100 kursiyerin okuma yazma öğrenmesine imkan tanıyor.   ÇERÇİ KURSİYERLERLE BİR ARAYA GELDİ  TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi'ni ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, okuma yazma kursu eğitimi alan hanımlar ile bir araya geldi. Ziyarette Başkan Çerçi’ye AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel ve daire müdürleri eşlik etti. Amaçlarının ilçede okuma yazma bilmeyen kimsenin kalmaması olduğuna dikkat çeken Başkan Çerçi, geçtiğimiz yıl açılan kursu belediye bünyesindeki tüm lokallerde vermeyi planladıklarını söyledi.   TÜM LOKALLERDE OKUMA YAZMA KURSU AÇILACAK  Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, " Hanımlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaları, kendilerini geliştirmeleri bizler için önemli. Bilindiği gibi  Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan okuma yazma seferberliği başlattı. Bizler de Cumhurbaşkanı'mızın bu çağrısına duyarsız kalmadık. Geçen yıl başlattığımız okuma yazma kurslarımızı devam ettireceğiz ve Yunusemre Belediyesi olarak Cumhurbaşkanı'mızın bu konuda ki çağrısına her türlü desteği vereceğiz. Hanım kardeşlerimizin kendilerini geliştirip daha ileriye taşımasını istiyoruz. En baştan beri okuma yazma kurslarında öncü olduk. Birçok lokalimizde okuma yazma kursu açtık. Bünyemizdeki tüm lokallerde  bu kursu düzenlemeyi planlıyoruz. Bu kurslarımız çok faydalı oluyor. Bireysel anlamda hanımlarımızın gelişmesine bu kurslarımız katkıda bulunuyor. Bizler hanım lokallerimizi tüm mahallelerimizde yaygınlaştıracağız " diye konuştu.      
Yunusemre Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı okuma yazma seferberliğine destek veriyor. TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi'nde açılan kursta çeşitli nedenlerle okuma imkanı bulamayan hanımlar okuma yazma öğreniyor. Kursiyerleri ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, okuma yazma kursunu belediyenin bünyesindeki tüm lokallerde açmayı planladıklarını dile getirdi.
Hanım lokalleri ile hanımların birçok kurstan faydalanmasını sağlayan Yunusemre Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı okuma yazma seferberliği kapsamında lokallerde çeşitli nedenlerle okuma yazma öğrenemeyen vatandaşlara kurslar düzenliyor.
 
100 KURSİYER OKUMA YAZMA ÖĞRENİYOR
Yunusemre Halk Eğitim Merkezi’nin katkılarıyla TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi,  Topçu Asım Meslek Edindirme Kursları ve Hanımlar Lokali, Barbaros Meslek Edindirme Kurslar ve Hanımlar Lokali, Uncubozköy Meslek Edindirme Kursu ve Hanımlar Lokali ve Yeni Mahalle Meslek Edindirme Kursu ve Hanımlar Lokali'nde verilen kurslarda yaklaşık 100 kursiyerin okuma yazma öğrenmesine imkan tanıyor.


 
ÇERÇİ KURSİYERLERLE BİR ARAYA GELDİ
 TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi'ni ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, okuma yazma kursu eğitimi alan hanımlar ile bir araya geldi. Ziyarette Başkan Çerçi’ye AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel ve daire müdürleri eşlik etti. Amaçlarının ilçede okuma yazma bilmeyen kimsenin kalmaması olduğuna dikkat çeken Başkan Çerçi, geçtiğimiz yıl açılan kursu belediye bünyesindeki tüm lokallerde vermeyi planladıklarını söyledi.


 
TÜM LOKALLERDE OKUMA YAZMA KURSU AÇILACAK
 Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, " Hanımlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaları, kendilerini geliştirmeleri bizler için önemli. Bilindiği gibi  Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan okuma yazma seferberliği başlattı. Bizler de Cumhurbaşkanı'mızın bu çağrısına duyarsız kalmadık. Geçen yıl başlattığımız okuma yazma kurslarımızı devam ettireceğiz ve Yunusemre Belediyesi olarak Cumhurbaşkanı'mızın bu konuda ki çağrısına her türlü desteği vereceğiz. Hanım kardeşlerimizin kendilerini geliştirip daha ileriye taşımasını istiyoruz. En baştan beri okuma yazma kurslarında öncü olduk. Birçok lokalimizde okuma yazma kursu açtık. Bünyemizdeki tüm lokallerde  bu kursu düzenlemeyi planlıyoruz. Bu kurslarımız çok faydalı oluyor. Bireysel anlamda hanımlarımızın gelişmesine bu kurslarımız katkıda bulunuyor. Bizler hanım lokallerimizi tüm mahallelerimizde yaygınlaştıracağız " diye konuştu.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.