YUNUSKENT'TE GEÇİCİ KABUL SÜRECİ BAŞLADI

YUNUSEMRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2018 - 11:18, Güncelleme: 16.03.2018 - 11:18
 

YUNUSKENT'TE GEÇİCİ KABUL SÜRECİ BAŞLADI

Yunusemre Belediyesi'nin Türkiye'deki en başarılı toplu konut projeleri arasında gösterilen 5.500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ilk etabı tamamlanıyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ortaklığıyla yapılan projede geçici kabul süreci başlarken; yaz aylarında bölgede yaşam başlayacak.
Türkiye'nin en prestijli toplu konut projeleri arasında gösterilen 5.500 Konutluk AkgedikYunuskent Toplu Konut Projesi'nde süreç hızla ilerliyor. KAYA, AK PARTİ'LİLERE BÖLGEYİ GEZDİRDİ Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığıyla hayata geçirilen projede 1.101 konut ve sosyal donatı alanlarından oluşan ilk etapta çalışmalar tamamlanırken; 2. etapta da bloklar hızla yükseliyor. Bölgede yürütülen çalışmaları AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı yönetimine anlatan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, partililere bölgeyi gezdirdi. İnceleme gezisine İlçe Başkanı Fatih Katıöz ve yönetimi, Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürü Hakan Yılmazbaş ve teknik ekip katıldı.   İLÇE YÖNETİCİLERİNE ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ Çalışmalar hakkında AK Parti ilçe yönetimini bilgilendiren Kılıç Kaya bir milyon 550 metrekare alanda bir şehir inşa ettiklerini kaydetti. 6 etapta tamamlanacak proje hakkında bilgi veren Kaya, "Akgedik bölgesinde 5.500 konut inşa edilecek. Bunlardan 1.101'i tamamlanmak üzere, 1.584 konuttan oluşan 2. etapta da çalışmalar son hız ilerliyor. Elbette sadece konut yapılmıyor. Okul, cami, meydan, parklar, otoparklar kısacası bir şehir inşa ediliyor. Buranın altyapılarını, yollarını da tamamlıyoruz.YunusemreBelediyesi olarak bu alanda tüm gücümüz ile çalışıyoruz. Bu çalışmaları da Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, AK Partili teşkilatlar ve milletvekillerimizden aldığımız güç ile yapıyoruz. AK Parti Yunusemre ilçe yönetimini burada bilgilendirmekten mutluyuz " diye konuştu.   GEÇİCİ KABUL SÜRECİ BAŞLADI Yaz ayları itibariyle Akgedik'te yaşam başlayacak.Bölgede oldukça titiz bir çalışma yürütülüyor. Geçici kabul sürecine girmiş bulunuyoruz. Bu süreçte eksikler belirlenerek, yüklenici firmanın gidermesi istenecek. Daha sonra hak sahiplerimiz dairelerini gezerek bir eksikliği tespit ettiğinde bunu firmaya bildirecek. Firma bu eksikleri 2 hafta içerisinde tamamlayacak. Konut sayısı yüksek olduğu için sözleşme sürecinde olduğu gibi hak sahiplerimizi blok blok davet edeceğiz. Burada hummalı bir çalışma yürütülüyor. İzlenecek süreci hak sahiplerimize duyuracağız. Yaz aylarındaYunuskent'te yaşam başlayacak. KATIÖZ, YAPILANLARLA GURUR DUYDUM Hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirten AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz ise şunları söyledi: "Bir Manisalı olarak gurur duydum. Başkanımızın ve ekibinin ufku çok geniş. Vatandaşlarımız AK Partili belediyelerin neler yaptığını, hizmet çıtasını nasıl yükselttiğini görüyor. Yunusemre Belediyesi Manisa'nın çehresini değiştirecek bir projeye imza attı. Başkanımız ve ekibini kutluyorum. Allah onlardan razı olsun ."    
Yunusemre Belediyesi'nin Türkiye'deki en başarılı toplu konut projeleri arasında gösterilen 5.500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ilk etabı tamamlanıyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ortaklığıyla yapılan projede geçici kabul süreci başlarken; yaz aylarında bölgede yaşam başlayacak.
Türkiye'nin en prestijli toplu konut projeleri arasında gösterilen 5.500 Konutluk AkgedikYunuskent Toplu Konut Projesi'nde süreç hızla ilerliyor.



KAYA, AK PARTİ'LİLERE BÖLGEYİ GEZDİRDİ
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığıyla hayata geçirilen projede 1.101 konut ve sosyal donatı alanlarından oluşan ilk etapta çalışmalar tamamlanırken; 2. etapta da bloklar hızla yükseliyor. Bölgede yürütülen çalışmaları AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı yönetimine anlatan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, partililere bölgeyi gezdirdi. İnceleme gezisine İlçe Başkanı Fatih Katıöz ve yönetimi, Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürü Hakan Yılmazbaş ve teknik ekip katıldı.


 
İLÇE YÖNETİCİLERİNE ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Çalışmalar hakkında AK Parti ilçe yönetimini bilgilendiren Kılıç Kaya bir milyon 550 metrekare alanda bir şehir inşa ettiklerini kaydetti. 6 etapta tamamlanacak proje hakkında bilgi veren Kaya, "Akgedik bölgesinde 5.500 konut inşa edilecek. Bunlardan 1.101'i tamamlanmak üzere, 1.584 konuttan oluşan 2. etapta da çalışmalar son hız ilerliyor. Elbette sadece konut yapılmıyor. Okul, cami, meydan, parklar, otoparklar kısacası bir şehir inşa ediliyor. Buranın altyapılarını, yollarını da tamamlıyoruz.YunusemreBelediyesi olarak bu alanda tüm gücümüz ile çalışıyoruz. Bu çalışmaları da Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, AK Partili teşkilatlar ve milletvekillerimizden aldığımız güç ile yapıyoruz. AK Parti Yunusemre ilçe yönetimini burada bilgilendirmekten mutluyuz " diye konuştu.
 
GEÇİCİ KABUL SÜRECİ BAŞLADI
Yaz ayları itibariyle Akgedik'te yaşam başlayacak.Bölgede oldukça titiz bir çalışma yürütülüyor. Geçici kabul sürecine girmiş bulunuyoruz. Bu süreçte eksikler belirlenerek, yüklenici firmanın gidermesi istenecek. Daha sonra hak sahiplerimiz dairelerini gezerek bir eksikliği tespit ettiğinde bunu firmaya bildirecek. Firma bu eksikleri 2 hafta içerisinde tamamlayacak. Konut sayısı yüksek olduğu için sözleşme sürecinde olduğu gibi hak sahiplerimizi blok blok davet edeceğiz. Burada hummalı bir çalışma yürütülüyor. İzlenecek süreci hak sahiplerimize duyuracağız. Yaz aylarındaYunuskent'te yaşam başlayacak.



KATIÖZ, YAPILANLARLA GURUR DUYDUM
Hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirten AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz ise şunları söyledi: "Bir Manisalı olarak gurur duydum. Başkanımızın ve ekibinin ufku çok geniş. Vatandaşlarımız AK Partili belediyelerin neler yaptığını, hizmet çıtasını nasıl yükselttiğini görüyor. Yunusemre Belediyesi Manisa'nın çehresini değiştirecek bir projeye imza attı. Başkanımız ve ekibini kutluyorum. Allah onlardan razı olsun ."
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.