BAŞKAN DUTLULU’DAN BELDELERE ÇIKARMA 

AKHİSAR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2020 - 13:00, Güncelleme: 19.08.2020 - 13:00
 

BAŞKAN DUTLULU’DAN BELDELERE ÇIKARMA 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ile bir araya gelerek, Manisa merkezi olan Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerini ilgilendiren projelerle ilgili bilgi verdi.
Kentteki beldeleri ziyaret eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşların taleplerini dinledi ve hizmetler noktasında bilgi alışverişinde bulundu.  Pandemi nedeniyle ara verdikleri mahalle ziyaretlerine kaldıkları yerden, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak devam eden Başkan Dutlulu, vatandaşlarla karşılıklı iletişim kurmanın oldukça önemli olduğuna değindi.  Mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve yapılması planlanan hizmetler ile ilgili vatandaşlara bilgi veren Başkan Dutlulu, “Bir süredir ara verdiğimiz mahalle buluşmalarımıza sağlık tedbirlerimizi alarak yeniden başladık. Her zaman halkımızın yanındayız. Onlarla bir arada olmak, düşüncelerini ve fikirlerini duymak bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnuniyeti, bir teşekkürü bizler için en büyük mutluluk kaynağı. Gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Halkımız ile buluşmaya ve bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi. Vatandaşlar, belediyenin son zamanlardaki hizmetlerinden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, Başkan Dutlulu’ya çalışmalarında başarılar diledi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ile bir araya gelerek, Manisa merkezi olan Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerini ilgilendiren projelerle ilgili bilgi verdi.


Kentteki beldeleri ziyaret eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşların taleplerini dinledi ve hizmetler noktasında bilgi alışverişinde bulundu. 
Pandemi nedeniyle ara verdikleri mahalle ziyaretlerine kaldıkları yerden, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak devam eden Başkan Dutlulu, vatandaşlarla karşılıklı iletişim kurmanın oldukça önemli olduğuna değindi.  Mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve yapılması planlanan hizmetler ile ilgili vatandaşlara bilgi veren Başkan Dutlulu, “Bir süredir ara verdiğimiz mahalle buluşmalarımıza sağlık tedbirlerimizi alarak yeniden başladık. Her zaman halkımızın yanındayız. Onlarla bir arada olmak, düşüncelerini ve fikirlerini duymak bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnuniyeti, bir teşekkürü bizler için en büyük mutluluk kaynağı. Gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Halkımız ile buluşmaya ve bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi. Vatandaşlar, belediyenin son zamanlardaki hizmetlerinden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, Başkan Dutlulu’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.