AHMETLİ’DEKİ 78 TOKİ KONUTUNUN TEMELİ ATILDI

Ahmetli’de Kurtuluş Mahallesi Yavuz Sokak üzerinde bulunan alana inşa edilecek olan 78 adet sosyal konutun temeli düzenlenen tören ile atıldı.

TÖRENE YOĞUN İLGİ

Törene Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli Kaymakamı Abdullah Kurt, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Murat Öner, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum örgütleri, daire müdürleri, meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“MANİSA’MIZA VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, “İlçemize uzun zamandır kazandırmaya amaçladığımız projemizin temelini bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da teşrifleri ve ilçemize canlı bağlantı kurması ile atmış olduk. İlk Evim İlk İş Yerim projesi Ahmetli’mize, Manisa’mıza ve Ülkemize hayırlı olsun” dedi.

2 YIL İÇERİSİNDE KONUTLAR TESLİM EDİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’dan canlı yayın ile bağlandığı törende Ahmetli TOKİ konutlarının temeli butonlara basılması ile atıldı. 2 yıl içerisinde konutların teslim edileceği belirtilirken, şu ana kadar 8 milyon vatandaşın İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuruda bulunulduğu öğrenildi.