AKHİSAR BELEDİYESİ, 3 YARDIM TIRINI DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERDİ

Akhisar Belediyesi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle Akhisar Kapalı Spor Salonu'nda yardımları toplamaya başladı.

"AKLIMIZ, KALBİMİZ AFET BÖLGESİNDE"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, "Arkadaşlarımız, halkımızın deprem bölgesine ulaştırmak istediği yardımları tırlara yüklemeye devam ediyor. Dün gece 3 yardım tırımız bölgeye doğru hareket etti. Bugün 1 tırımız daha yola çıkacak. Aklımız, kalbimiz afet bölgesinde. Emek veren, dayanışma gösteren tüm halkımıza yürekten teşekkür ediyorum. Yaraları hep birlikte saracağız." açıklamasında bulundu.

"YARDIMLAR İÇİN SEFERBER HALDEYİZ"

Başkan Dutlulu, "Halkımızın deprem bölgesi için getirdiği yardımları Kapalı Spor Salonu’nda toplamaya devam ediyoruz. Bu gece bir yardım tırımız yola çıkacak. Gönlü güzel Akhisar halkının yardımlarının sağ salim depremzedelere ulaşması ve yaraların bir an önce sarılması için seferber haldeyiz. Kapılarımız açık; acil ihtiyaç listesinde belirtilen malzemeleri Akhisar Kapalı Spor Salonu’na getirebilirsiniz." ifadesinde bulundu.