AKİGO’DA PUAN SEVİNCİ

 Karşılaşmanın ilk devresinde 2-0 mağlup olan yeşil-siyahlılar’da Hasan Kabze ve N’Guema’nın takıma girmesiyle adeta kabuk değiştirerek skoru 2-2’ye taşıdır ve zorlu Kadıköy deplasmanında puan aldı. Süper Lig’de Fenerbahçe ile yaptığı son 4 müsabakadan 10 puan koparan yeşil-siyahlılarda basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, geriye düştükleri maçtan 1 puan almalarının kendilerini oldukça mutlu ettiğini, puandan daha çok 2-0 mağlubiyetin ardından takımın pes etmeden mücadeleye devam etmesinin kendilerini ayrıca daha mutlu ettiğini kaydetti. Acar, yaptığı açıklamada şu ifadele yer verdi:

“Kadıköy’den galip yada mağlup da ayrılabilirdik. Bizim için önemli olan karşısındaki takıma bakmadan direncini kaybetmeyen bir Akhisar’ın sahada olmasıydı. 2-0’lık bir skordan maça sarılarak gol atmayı isteyen takımımız gelecek adına bizlere daha da büyük umut verdi. Teknik heyetimiz ve futbolcularımıza yine de bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ederiz”

Ligde 1 mağlubiyeti bulunan yeşil-siyahlılar 7 haftada 2 galibiyet 4 beraberlik alarak 10 puan topladı ve puan tablosunda 9. sırasını korudu. Yeşil-siyahlılarda milli maç arası nedeniyle 3 günlük iznin ardından 8 Ekim Perşembe günü saat 17.00’de Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde toplanacak. Akhisar Belediyespor’da tek milli oyuncu Leocisio Julio Sami, ülkesi Guinea-Bissau milli takımına çağrıldı.

YUNUS YILDIRIM’IN JÜBİLESİ İÇİN HAZIRLIK MAÇINA ÇIKACAK

Yeşil-siyahlılar milli maç nedeniyle verilen 1 haftalık arada hazırlık maçı yapacak. Yeşil-siyahlılar lige verilen 1 haftalık arada 11 Ekim Pazar günü saat 15.30’da Manisa 19 Mayıs Stadında hakem Yunus Yıldırım’ın jübilesi için PTT fearbet 1. Lig ekiplerinden Göztepe ile karşı karşıya gelecek.