ALTIN KEMER İÇİN YOLA ÇIKTI

HABER
CANER KILIÇ
Manisalı Profesyonel Kickboks Sporcusu Can Emir Göç, yarın İstanbul’da düzenlenecek olan 'Türkiye Profesyonel Kickboks Altın Kemer Şampiyonası'nda Manisalıların gururu olmak adına yola çıktı. Altın Kemer’i Manisa’ya getirmek için İstanbul yolunu tutan Can Emir Göç ile antrenörü Selahattin Akay, Manisa’yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi. Öte yandan, profesyonel sporcu Göç geçen gün gazetemize konuşarak, bu güne kadar birçok başarılar elde etmesine rağmen destek göremedikleri için zorlandıklarını söylemişti. Manisa’yı temsil ederek birçok dereceler elde etseler de, kendilerine sahip çıkılmadığını belirten başarılı sporcu, bu yüzden yetenekli gençlerin spordan uzak kaldığını vurgulamışlardı.
 
KONYALI AHMET USTA
MORAL YEMEĞİ VERDİ
Manisa’nın beğenilen mekanlarından 'Konyalı Ahmet Usta' Altın Kemer için ringe çıkmaya hazırlanan sporcuyu ve antrenörünü yolculuk öncesi akşam yemeğinde ağırladı. Moral yemeğinde sporcularla yakından ilgilenen işletme sahibi Ahmet Kabadayı, kendilerine başarılar diledi.


 
YOL MASRAFLARINI TAMER AKKAL KARŞILADI
Hiçbir maddi destek görmeden Manisa’yı temsil etmek için şampiyona yolculuğuna çıkan Profesyonel Kickboks Sporcusu Can Emir Göç ve antrenörü Selahattin Akay’ın yol ücretlerini de MHP Manisa eski İl Başkanı Tamer Akkal üstlendi.