BAŞARILI SUNUCUMUZ BAŞGÜLŞEN’İN KELEBEK ADLI KİTABI OKUYUCULARIYLA BULUŞTU  


Yaptığı sunumlarla ana haber  bülteni sunuculuğuna farklı bir boyut kazandıran başarılı sunucumuz Başgülşen’i 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yaptığı imza günü etkinliğinde sevenleri yalnız bırakmadı. Otobiyografi türünde yazılan Kelebek isimli kitap, alınan kanser haberi ardından bir ailenin yaşadıklarını anlatıldığı; dağılmak yerine kenetlenmenin, vazgeçmek yerine mücadelenin, yılgınlık yerine azmin öne çıktığı bir ailenin hikayesini yani Başgülşen’in kendi hayat hikayesini anlatıyor. Başgülşen kitabını, ‘Mucize yaratma peşinde koşulan gerçek hikaye’ diye tanımlıyor.  Kitap satımlarında ticari bir amaç gütmediğini ifade eden Başgülşen,  kitapların geliri ile Manisa’da tiyatro ile tanışmamış köylere giderek Çanakkale Kurtuluş Savaşı ve Atatürk’ü anlattığı gösterisini ücretsiz olarak sergileyeceğini ifade etti.   A7 Kitap Yayınevi tarafından basılan kitaba Türkiye’deki seçkin kitap evlerinden ve internet üzerinden ulaşabilirsiniz.
“Bir İnsan Mermere Taş Gözüyle Bakıyorsa O İnsan Henüz Sevdiğini Yitirmemiş Demektir”
“Kitabımda, olmadık bir anda kanser haberinin ardından bir ailenin mucize yaratma çabalarını anlatmaya çalıştım” diyen Başgülşen,  “Hayatın bizlere karşı yaptığı planları umursamadan sürekli planlar yaparız hayata karşı.Yetişkin Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. İzlediğimiz filmlerde, okuduğumuz romanlarda, dinlediğimiz şarkılarda hiç başımıza gelmez dediğimiz olaylar hiç ummadığımız anda çıkıverir karşımıza. Bir insan mermere taş gözüyle bakıyorsa o insan henüz sevdiğini yitirmemiş demektir. Oğlum, yavrum, babam, annem diye sarılmamıştır mezar taşına. İki damla ile ıslatmamıştır, değdirmemiştir dudaklarını buz gibi soğukluğuna. Mermerin garip soğuk bir tadı vardır. ‘Hiç olur mu?’ demeyin bilirim. Olmadık bir anda kanser haberinin ardından bir ailenin mucize yaratma çabalarını anlatmaya çalıştım” ifadelerini kullandı.
Kendisini Yalnız Bırakmayan Dostlarına Teşekkür Etti
İmza gününde kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkürlerini sunan Mustafa Başgülşen, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:  “ Bugüne kadar Manisa’ya ve güzel ülkeme karşı hiçbir şeyin ticari amacını gütmedim. Sürekli olarak bir şeyler kazandırmaya çalıştım. 4 kitap denememin ilki A7 Kitapçılık ile basıldı. Tüm Türkiye’deki seçkin kitapevlerinde ve internet sitelerinde kitabımı bulabilirsiniz. Türkiye’de satılacak olan tüm kitapların geliri ile Manisa’nın tiyatro ile tanışmamış köylerinde Çanakkale Kurtuluş Savaşı ve Atatürk’ü anlattığım gösterim ücretsiz olarak sergilenecektir. Bugün kitap tanıtımıma, imza günüme gelen tüm değerli dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.”