BAŞKAN ERGÜN’DEN TARİHİ BAŞARI

ORC araştırma şirketinin gerçekleştirdiği '2022'nin En Başarılı 5 Büyükşehir Belediye Başkanı' araştırması açıklandı. Buna göre Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu geride bırakarak 4. sıradaki yerini aldı.

BAŞKAN ERGÜN'DEN MANİSA HALKINA TEŞEKKÜR

Anket sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Ergün, "Teşekkürler Manisa'm... Günübirlik siyasi çekişmelerden uzak durarak, her zaman halkımızın yararına olacak proje ve hizmetlere imza attık. Hem sahada siz değerli hemşehrilerimizden aldığımız olumlu dönüşler hem de kamuoyu araştırmalarında şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve yakınlık, en büyük destekçimiz oldu. Türkiye'nin en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları arasında yer almamda göstermiş olduğunuz teveccühleriniz nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum. Yeni yılda da yine Manisa'mız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

FATMA ŞAHİN İLK SIRADA

Birinci sırayı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin alırken, ikinci sırayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş aldı. Üçüncü sırada Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, dördüncü sırada Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beşinci sırada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yer aldı.