Belediyespor Galibiyetle Başladı

 Deplasmanda Ayvalık temsilcisi Küçükköy Belediyespor’un konuğu olan Manisa Belediyespor, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Manisa Belediyespor, 19. dakikada Serdar’ın ara pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Enes’in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda Celil ve Ahmet ile sayısız gol pozisyonuna giren yeşil-beyazlılar, ilk yarıyı bu skorla tamamladı. İkinci yarıya da etkili başlayan taraf, Manisa Belediyespor oldu. Etkili oyununu ikinci 45 dakika boyunca da sürdüren temsilcimiz, 75. dakikada Ahmet’in golüyle skoru 2-0’a taşıdı. Karşılaşma boyunca rakibine pozisyon şansı vermeyen temsilcimiz, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak, Bölgesel Amatör Lig’e 3 puanla ‘merhaba’ dedi. Maçın Forvetbet son düdüğünün çalmasıyla birlikte Manisa Belediyespor’lu oyuncular ve teknik heyet, galibiyet sevincini paylaştı. 2-0’lık galibiyeti değerlendiren Teknik Direktör Serol Emlek, lige 3 puanla başladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Eksikliklere rağmen deplasmanda alınan galibiyetin önemine dikkat çeken Emlek, sakat oyuncuların da iyileşmesiyle önümüzdeki haftalarda takımın daha da iyi olacağını söyledi.

 Saha: Küçükköy

Hakemler: Akif Yavuz, Kadir Gönülaçar, Mehmet Koray Ürez

Küçükköy Belediyespor: Serhat *, Hüseyin *, Mert *, Yunus *, Polat *, Üzeyir * (Dk. 55 Gökhan *), Semih **, Samet *, Engin *, Tolga *, Ulaş ** (Dk. 80 Ali ?)

Manisa Belediyespor: Adem ***, Levent ***, Fatih ***, Serdar ***, Mustafa ***, Enes ***, Seray *** (Dk. 63 Rıza **), Suat ***, Ahmet *** (Dk. 83 Engin *), Celil ***, Emre *** (Dk. 63 Halil İbrahim **)

Goller: Dk. 19 Enes, Dk. 75 Ahmet

Sarı  Kartlar: Mert (Küçükköy Bld.) Celil (Manisa Belediyespor)